Rick en Lianne Verhoef

Functie aan boord: Hotel Engineer en Primary Caregiver

Wij zijn Rick, Lianne, Marie en Floor Verhoef. Vanaf januari 2024 hopen wij voor twee jaar aan boord van de Global Mercy te gaan wonen.

Rick heeft al op zeevaartschool bedacht dat hij zich in de toekomst graag zou willen inzetten voor Mercy Ships. Toen de Global Mercy in 2022 in Rotterdam lag zijn wij ons gaan oriënteren op wat wij als gezin zouden kunnen betekenen. Dit heeft geleid tot onze toezegging van twee jaar voor de mooie missie van Mercy Ships: “bringing hope and healing to the forgotten poor”.  

Rick heeft een aantal jaren als machinist op zeeschepen gevaren. Daarna werkte hij als Chef van de Wacht in het Erasmus MC. Hij gaat aan boord werken als Hotel Engineer. De afdeling Hotel Engineering is verantwoordelijk voor alle apparatuur die het leven aan boord behaaglijk maken: loodgieterswerk, ventilatie en koeling maar ook alle ondersteunende infrastructuur in het ziekenhuis zoals de medische gassen en ventilatie van de OK’s en verpleegafdelingen.

Lianne zal aan boord gaan als Primary Caregiver. Dit betekent dat de zorg voor Marie en Floor haar hoofdtaak is. Ze zal zich daarnaast inzetten binnen de community aan boord en mogelijk op termijn een parttime functie krijgen in combinatie met de zorg voor de kinderen. Marie zal starten op de pre-school.

Wil je meer over ons weten of onze avonturen volgen? Dat kan via www.vandewalindeboot.nl.

Tijdens onze periode aan boord zijn we afhankelijk van giften. Wil je ons helpen met een maandelijkse of eenmalige donatie? Dat kan via de oranje knop ‘Steun deze bemanning’ of via onderstaande IBAN. Omdat Mercy Ships een ANBI is zijn giften belastingaftrekbaar. Alvast bedankt!

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: 6209 + Rick en Lianne Verhoef

Ja, ik steun Rick en Lianne Verhoef

Blijf op de hoogte van Rick en Lianne Verhoef

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties