Ga mee aan boord

Samen brengen we hoop en genezing


Medische zorg voor ieder mens

Kom werken aan boord van een van onze schepen! Jij kunt het met jouw talenten mogelijk maken dat kansarmen goede medische zorg krijgen.


Waar drijf jij?

Deze website bevat veel informatie over het aanmeldingsproces, het leven aan boord en hoe je je hierop kunt voorbereiden. Om dit te structureren hebben we de informatie verdeeld in drie fases, met elk een aantal veelgestelde vragen. Kies hieronder de fase die op jou van toepassing is.


Een wereldwijde missie

Jaarlijks werken meer dan 1300 vrijwilligers uit meer dan 50 landen aan boord bij Mercy Ships. Van chirurgen en medische staf tot de kapitein, koks, geluidstechnici, docenten, elektromonteurs, enzovoort. Onze bemanning brengt een enorm palet aan specialiteiten mee om een verschil te maken in de landen waar we werken!

Ben jij klaar voor een betekenisvol avontuur?

Klik op de knop hieronder om de beschikbare functies aan boord te bekijken. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je vragen hebt!


Recruitment-team Mercy Ships Holland

Heb je vragen of overweeg je misschien om aan boord te gaan? We horen graag van je! Neem gerust contact op met een van onze teamleden.

Annemarie de Rijke

Algemeen en technisch recruiter
recruiter.algemeen@mercyships.nl
recruiter.technisch@mercyships.nl

Eric Vis

Medisch recruiter
recruiter.medisch@mercyships.nl

Tabitha Ouwehand

Membercare
tabitha.ouwehand@mercyships.nl

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten