Cobie Waasdorp

Functie aan boord: Verpleegkundige

Heehoi!

Leuk dat je hier een kijkje neemt op deze pagina met mijn verhaal!

Ik ben Cobie, 24 jaar en mag 25 juni, als God het geeft, voor bijna 6 maanden naar de Africa Mercy in Senegal. Hier hoop ik als verpleegkundige aan de slag te gaan. Een droom die uit gaat komen. Ruim 4 jaar geleden mocht ik stagelopen in Malawi in het Nkhoma hospital. Na die stage, waar ik ontzettend veel van geleerd heb, bleef het werken in een ontwikkelingsland met een andere cultuur mij trekken. Al snel riep ik dat ik heel graag een keer op Mercy Ships zou willen gaan dienen. Onder meer ook een reden om op de chirurgie afdeling in Nederland te gaan werken. Bijzonder dat God het leven zo heeft geleid dat ik dit jaar aan boord mag gaan.

Ik kijk enorm uit naar dit grote avontuur! Het lijkt mij mooi om een klein onderdeel zijn van het geven van hoop en genezing voor de mensen die dit zo hard nodig hebben. Om een licht te zijn in Gods Koninkrijk.

Wil je een steentje bijdragen voor mijn reis?

Als eerste vraag ik om gebed. Bid voor het werk van Mercy Ships, voor alle vrijwilligers, voor alle mensen in Senegal en voor het werk van Gods Geest door Mercy Ships heen. ‘En alles wat u in het gebed vraagt, in geloof, zult u ontvangen’ Mattheüs 21:22

Daarnaast kan je ook financieel ondersteunen via de oranje button rechtsboven. Of door geld over te maken naar:

IBAN: NL 75 ABNA 0411467778 t.n.v.: Mercy Ships Holland o.v.v: #5741 Cobie Waasdorp (deze is belangrijk om erin te zetten, zodat het geld ook bij mij terecht komt)

Ik hoop zo nu en dan tijdens mijn verblijf een blog bij te houden via deze site. En je kan me ook volgen op mijn ‘Mercy Ships’ instagram account: @grace.upon.mercy.

Ja, ik steun Cobie Waasdorp

Blijf op de hoogte van Cobie Waasdorp

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten