Denise Gorissen

Functie aan boord: HOPE Center Facilitator

… want ik heb mij voorgenomen niets anders onder u te weten dan Christus en dien gekruisigd … opdat uw geloof niet zou bestaan in wijsheid van mensen, maar in kracht van God! ~ 1 Cor 2

Dit is één van de teksten die mij dit jaar raakte toen ik reflecteerde over ons werk in het HOPE Center in Senegal, de plaats waar patiënten verblijven tijdens opvolgafspraken voor en na operatie. Sinds ik, Denise (23), op 9 juli 2020 de eerste stap op de gangway van de Africa Mercy zette, heb ik ongelooflijk veel geleerd. Over God, de ander dienen, verschillende culturen, wie ik ben, over de wereld, en hoe ik daar als christen in mag staan… Ga zo maar door.

De afgelopen 2,5 jaar heb ik meerdere banen mogen ontdekken, waaronder teamleider in de eetzaal, technisch administrator, (hoofd)receptioniste, managementassistente, en nu dus HOPE Center facilitator. En daar wil ik voor geen goud meer weg;) De verbinding zoeken met de mensen in het missieland, tijd met hen doorbrengen, met onze dagwerkers over Jezus praten, de ontelbare knuffels die je krijgt van kinderen, en met eigen ogen transformatie zien, fysiek, maar ook mentaal. Dit alles bij elkaar vervult mijn hart met zoveel vreugde. Vreugde die ik niet voor mezelf kan houden! Mocht je/u geïnteresseerd zijn in mijn ervaringen? Lees er maandelijks over in mijn blog.

Wat betreft mijn tijd aan boord? Ik heb nog een half jaar voor de boeg, maar het is een open einde. Boven alles wil ik God volgen, mij buigen onder Zijn machtige arm, en Zijn Naam glorie brengen!

Wilt u bijdragen aan mijn reis en het werk van Mercy Ships?  Dat kan met de volgende gegevens:
IBAN: NL75 ABNA 0411 4677 78
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #5432 Denise Gorissen

Zegen,
Denise

Ja, ik steun Denise Gorissen

Blijf op de hoogte van Denise Gorissen

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Mercy Ships Holland

Wat de toekomst brenge moge

Hallo lieve mensen, Laat ik beginnen met een tekst die afgelopen maanden vaak voorbij kwam en mij heeft geholpen en geïnspireerd: Hij heeft u, mens, bekendgemaakt wat goed is. En wat vraagt de HEERE van u anders dan recht te doen, goedertierenheid lief te hebben en ootmoedig te wandelen met uw God. (Micha 6:8) Zo…

Sponsoracties