Meld je aan als

Engelstalige titel: Maintenance Coordinator
Afdeling: Beheer en onderhoudLogistiek en leveringTransport en onderhoud
Voorkeur minimale inzetduur: 2 jaar

Ook buiten het schip moet er regelmatig gerepareerd en gebouwd worden. Een kleine of een grote klus, dit team draait er de hand niet voor om.

Over de functie

Als Coördinator Onderhoud faciliteer je het onderhoud van alle faciliteiten, werktuigen en niet-medische apparatuur die zich buiten het schip bevinden, dan wel op de kade of in onze locaties aan wal. Dit betekent eenvoudig loodgieters-, timmer-, elektrische en bouwwerk, waarbij je creatief omgaat met het oplossen van problemen. Onze tenten en airconditioning-units op de kade hebben ook aandacht nodig. Onze Coördinator Onderhoud stelt prioriteiten in deze behoeften en streeft ernaar om alles zo soepel mogelijk te laten draaien.

Jouw bijdrage

 • Je houdt toezicht op en voert reparaties en/of onderhoud uit of coördineert met de Technische staf of lokale aannemers die waar nodig reparaties en/of onderhoud aan de faciliteiten uitvoeren;
 • Je onderhoudt het juiste gereedschap en de juiste apparatuur voor onderhoud om reparaties uit te voeren en je coördineert reparatie of vervanging van gereedschap en apparatuur waar nodig;
 • Je managet de Medewerker Onderhoud en de Dagwerker die aan Onderhoud is toegewezen;
 • Je onderhoudt en managet een workflow systeem om het preventief onderhoud en de reparaties te documenteren waar nodig.

Functie-eisen

 • Je hebt kennis van en inzicht in concepten van goed onderhoud, inclusief loodgieters-, timmer- en elektriciensvaardigheden. Je hebt het vermogen om eenvoudige reparaties uit te voeren aan een brede reeks van gereedschappen, apparatuur en faciliteiten. Je beschikt ook over relevante managementervaring;
 • Bekendheid met de Franse taal is behulpzaam;
 • Ervaring met het leven en werken in een ontwikkelingsland strekt tot aanbeveling. Je kunt je aanpassen aan een veranderende omgeving, waaronder locaties, weersomstandigheden, verblijfsduur in een land en configuratie van faciliteiten.
 • Het met succes voltooien van de Basisveiligheidstraining in overeenstemming met STCWW A-v1/1-1 to 1-4 is niet verplicht, maar heeft wel de voorkeur.
 • Het met succes voltooien van het Mercy Ships Onboarding-programma is verplicht.

De volledige functieomschrijving is beschikbaar op aanvraag (Engelstalig).

Wat je ervoor terugkrijgt

Dit is een vrijwilligersfunctie. Je zet je belangeloos voor anderen in, maar krijgt er zelf ook veel voor terug:

 • Een onvergetelijke ervaring en betekenisvol avontuur
 • De mogelijkheid om je professionele vaardigheden in te zetten en concreet bij te dragen aan de missie om medische zorg toegankelijk te maken
 • De mogelijkheid om je geloof handen en voeten te geven
 • Verbreding van je werkervaring door vanuit je eigen vakgebied in een heel andere omgeving te werken
 • Ontmoetingen met mensen uit verschillende culturen; jaarlijks werken er meer dan 1.300 vrijwilligers uit meer dan 40 landen aan boord bij Mercy Ships.
 • Vriendschappen voor het leven; je werkt intensief samen met andere vrijwilligers en bent ook in je vrije tijd deel van de hechte community aan boord.

Goed om te weten

Zodra je op ‘Bekijk beschikbaarheid’ klikt, word je doorgestuurd naar onze internationale website. Daar kun je zien of deze functie op dit moment open staat of dat we hier even geen mensen voor zoeken. In dat geval kun je je interesse aangeven en krijg je bericht als de vacature weer open staat.

Vragen?

Neem voor vragen over deze functie contact op met onze recruiter Arjen Veenstra via recruiter.algemeen@mercyships.nl. Of bezoek eerst een informatieavond om meer te ontdekken over vrijwilligerswerk bij Mercy Ships.

Mercy Ships Holland Vrijwilligers Recruiter