Functie aan boord

Keukenmedewerker

Galley Staff
Algemeen, Keuken, Stewards

Het Keukenteam levert alle maaltijden die aan boord geserveerd worden. Het team werkt nauw samen bij het koken en bereiden van maaltijden voor iedereen aan boord.

Over de functie

Als medewerkers van ons Keukenteam voorzie je de bemanning, dagwerkers, patiënten en verzorgers dagelijks van de voeding die ze nodig hebben. Het Keukenteam bereidt tot 1700 maaltijden per dag, in functies die voornamelijk staand en lopend worden uitgevoerd. Daarbij nemen teamleden de best mogelijke normen voor hygiёne in acht.

Jouw bijdrage

  • Je helpt bij het bereiden van maaltijden en bij het schoonmaken;
  • Je volgt de aanwijzingen in de recepten en de procedures, zoals aangegeven door de Teamleider Keuken en de Chefkok;
  • Je helpt de Manager Cateringdiensten om voedzame en lekkere maaltijden voor iedereen te bieden, door procedures te ondersteunen en uitmuntendheid op elk gebied te promoten.

Functie-eisen

  • Je hebt eerdere werkervaring in een restaurant, in de catering of in een café;
  • Je beschikt bij voorkeur over een Voedsel Hygiëne certificaat;
  • Je kunt 7 dagen van 12 uur werken in een periode van 14 dagen;
  • Je kunt regelmatig 14 kilo optillen en je beschikt over het uithoudingsvermogen voor lichamelijke inspanningen zoals bukken, knielen en de trap op en af lopen.

Wat je ervoor terugkrijgt

Dit is een vrijwilligersfunctie. Je zet je belangeloos voor anderen in, maar krijgt er zelf ook veel voor terug:

Goed om te weten

Zodra je op ‘Bekijk beschikbaarheid’ klikt, word je doorgestuurd naar onze internationale website. Daar kun je zien of deze functie op dit moment open staat of dat we hier even geen mensen voor zoeken. In dat geval kun je je interesse aangeven en krijg je bericht als de vacature weer open staat.

Algemeen Recruiter

Algemeen recruiter

Deze functies vind je mogelijk ook interessant