Ontdek jouw drijfveren op het Talent Event

Wat drijft jou? Waar maak jij je sterk voor? Wat is jouw missie?   Je ontdekt het op het Talent Event op donderdagavond 23 maart 2023 in de Basiliek in Veenendaal.

Toegang is gratis | VOL = VOL

Medische zorg voor ieder mens.

Wij steunen de gezondheidszorg in Afrika met gratis operaties, trainingen en voorlichting. Met elkaar geven we nieuwe hoop en toekomstperspectief aan de mensen die we bereiken. Doet u mee?

De een steekt graag zijn of haar handen uit de mouwen, de ander is gedreven om de wereld een stukje mooier te maken. De een ontdekt graag het onbekende, de ander wil zijn of haar geloof op een concrete manier vormgeven. Wat drijft jou? Ontdek of vrijwilligerswerk bij Mercy Ships iets voor jou is.

Bestel het Mercy Ships-spel

In het gloednieuwe Mercy Ships-spel ben je kapitein op drie van de bekende schepen van Mercy Ships: ons voormalige schip de Island Mercy, de Africa Mercy en het nieuwste schip, de Global Mercy.

Word SHIPmate!

Mercy Ships vaart met het ziekenhuisschip Africa Mercy naar de armste landen in Afrika om daar de medische zorg te ondersteunen met training en operaties. Op dit moment is ons tweede schip, de Global Mercy, inmiddels ook in de vaart. Op termijn willen we met twee schepen dubbel zoveel impact hebben. Word SHIPmate en steun de schepen voor een werkperiode van 12 maanden! Zo geeft u duizenden mensen weer hoop op een nieuwe toekomst!

100.000+

Gratis operaties uitgevoerd

100+

Nederlandse bemanning per jaar

43.000+

Gezondheidswerkers opgeleid

590+

Havens bezocht in 74 landen

Momenteel in: Dakar, Senegal

Momenteel ligt de Africa Mercy in Dakar, de hoofdstad van Senegal. Tot juni 2020 willen we onder andere zo’n 1500 tot 2000 gratis operaties uitvoeren en enkele honderden lokale gezondheidswerkers opleiden.

Blijf op de hoogte

We nemen u graag mee in het verhaal van Mercy Ships door af en toe een leuke e-mail te sturen. Vaart u mee?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.