De Global Mercy is in Sierra Leone!

Tot juni 2024 werken we samen met het Ministerie van Volksgezondheid om gratis chirurgische operaties aan te bieden aan inwoners van Sierra Leone en specialistische trainingen te geven aan professionals in de gezondheidszorg. Helpt u mee?

Khoudia wachtte 8 jaar op een levensveranderende operatie

Tien jaar oud was ze toen er langzaam een bult op haar wang ontstond. Khoudia’s hoop ebt langzaam weg, totdat ze hoort over het werk van Mercy Ships.

De een steekt graag zijn of haar handen uit de mouwen, de ander is gedreven om de wereld een stukje mooier te maken. De een ontdekt graag het onbekende, de ander wil zijn of haar geloof op een concrete manier vormgeven. Wat drijft jou? Ontdek of vrijwilligerswerk bij Mercy Ships iets voor jou is.

Bestel het Mercy Ships-spel

In het gloednieuwe Mercy Ships-spel ben je kapitein op drie van de bekende schepen van Mercy Ships: ons voormalige schip de Island Mercy, de Africa Mercy en het nieuwste schip, de Global Mercy.

Mercy Ships zoekt SHIPmates!

Als maatje van Mercy Ships (‘SHIPmate’) steunt u financieel het werk op onze schepen; de Africa Mercy en Global Mercy. U zorgt ervoor dat de schepen kunnen blijven varen en we medische zorg mogelijk maken in Afrika. Duizenden mensen ontvangen hoop en een nieuwe toekomst door uw financiële steun.

100.000+

Gratis operaties uitgevoerd

100+

Nederlandse bemanning per jaar

43.000+

Gezondheidswerkers opgeleid

590+

Havens bezocht in 74 landen

Momenteel in: Dakar, Senegal

Momenteel ligt de Africa Mercy in Dakar, de hoofdstad van Senegal. Tot juni 2020 willen we onder andere zo’n 1500 tot 2000 gratis operaties uitvoeren en enkele honderden lokale gezondheidswerkers opleiden.

Blijf op de hoogte

We nemen u graag mee in het verhaal van Mercy Ships door af en toe een leuke e-mail te sturen. Vaart u mee?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.