Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden om mee te bidden. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten met de online nieuwsbrief van Mercy Ships in uw mailbox.

Gebedspunten

Week 9

Deze week zullen de eerste operaties op de Global Mercy plaatsvinden. Een moment waar lang naar uitgekeken is! Bid dat de handen van de artsen en andere medische vrijwilligers gezegend worden, dat operaties mogen slagen en dat patiënten voorspoedig herstellen.

Week 10

8 maart is het Biddag voor Gewas en Arbeid en staan we stil bij het belang van gebed. In de wereld om ons heen is veel gaande waardoor we ons soms machteloos kunnen voelen. Gelukkig is er Eén die overal boven staat en tot wie we in gebed kunnen komen. ‘Verblijd u in de hoop. Wees geduldig in de verdrukking. Volhard in het gebed.’ (Romeinen 12:12)

Week 11

De Africa Mercy is inmiddels in Zuid-Afrika voor een uitgebreid onderhoud waardoor het schip nog vele jaren mee kan gaan. Bid dat de werkzaamheden voorspoedig verlopen en voor de veiligheid van de werkers aan boord.

Week 12

Sinds eind vorig jaar is de ‘Mercy Ships Home Crew’ van start gegaan, ons vrijwilligersnetwerk in Nederland. We zijn dankbaar voor deze mensen die zich in willen zetten om het verhaal van Mercy Ships verder te delen in Nederland en het enorme enthousiasme waarmee ze dat doen! 

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.