Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden om mee te bidden. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten met de online nieuwsbrief van Mercy Ships in uw mailbox.

Gebedspunten

Week 18

Dit jaar staan we stil bij 30 jaar partnerschap tussen Mercy Ships en haar Afrikaanse gastlanden. Tijdens de ‘Africa Celebration’ deze maanden in Senegal kijken we ook naar de toekomst en komen we samen met Afrikaanse leiders om een routekaart te creëren naar veilige chirurgische zorg in Afrika voor 2030. We zijn dankbaar voor de samenwerking en bidden om een zegen op de toekomstplannen.

Week 19

Aan boord van de Africa Mercy in Senegal zijn de operaties in volle gang. We blijven verhalen horen van patiënten die na jaren van wachten, én een uitgestelde operatie vanwege de pandemie nu eindelijk geholpen kunnen worden. We danken God dat dit weer mogelijk is!

Week 20

Bid voor het wegblijven van Covid op de schepen. De afstands- en (preventieve) quarantainemaatregelen hebben invloed op het communityleven aan boord en kunnen ook invloed hebben op het operatierooster.

Week 21

De komende weken starten we in Nederland een campagne rond het thema ‘17 miljoen’. Dat is het aantal mensen dat wereldwijd jaarlijks overlijdt aan aandoeningen die behandeld hadden kunnen worden. Bidt u mee om een zegen over deze actie?

Week 22

Het jaar 2021 was een roerig jaar. Toch mogen we dankbaar terugkijken op de resultaten. Ten opzichte van vorig jaar hebben meer vrijwilligers zich aangemeld om aan boord te gaan en zijn de inkomsten stabiel gebleven. Dank God voor deze zegeningen.

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten