Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten in uw mailbox.

Gebedspunten

Week 49

Bid voor de gezondheid en veiligheid van alle mensen in de landen die Mercy Ships dient. Bid voor de plaatselijke medische hulpverlening, dat zij veilig en goed hun werk kunnen blijven doen.

Week 50

De voorbereidingen voor het bezoek van de Global Mercy aan Rotterdam zijn in volle gang. Wilt u meebidden voor een goede voorbereiding van de evenementen en voor iedereen die daar een rol in speelt?

Week 51

Bid met ons mee voor de kerstdagen die komen. Bid om gezegende en fijne kerstdagen voor de bemanningsleden aan boord van onze schepen, ook als ze ver van huis en familie zijn.

Week 52

Aan het einde van het jaar 2021 zijn we als Mercy Ships dankbaar voor al het werk dat mocht gebeuren. Ook al was het een ander jaar dan we gehoopt hadden, we zijn God dankbaar voor het werk dat mocht gebeuren aan onze schepen, de samenwerkingen met lokale klinieken en de inzet en betrokkenheid van vele vrijwilligers en donateurs.

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten