Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden om mee te bidden. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten met de online nieuwsbrief van Mercy Ships in uw mailbox.

Gebedspunten

7 juli t/m 13 juli 

Prille plannen voor een nieuw ziekenhuisschip worden gemaakt, zoals vorige maand aangekondigd. Bij de ontwikkeling van een ziekenhuisschip komt óntzettend veel kijken. Wilt u blijven meebidden voor een zegen over de ontwikkeling van het nieuwe ziekenhuisschip, met daarbij wijsheid voor de partijen die zich inzetten voor de ontwikkeling van het nieuwe ziekenhuisschip en een goede samenwerking?  

14 juli t/m 20 juli  

Deze week geven wij in ons gebed aandacht aan de Africa Mercy in Madagaskar.  Er is gebed nodig voor het herstel van enkele patiënten die complexe operaties zijn ondergaan. Daarnaast danken wij dat – na een vertraging – de meeste van de zeecontainers met nodige (medische) voorraad zijn aangekomen bij het schip. 

21 juli t/m 27 juli 

Meerdere vrijwilligers die een langere termijn aan boord hebben gediend, verlaten de Global Mercy om weer terug naar huis te gaan. Diverse gezinnen met ouders en kinderen voegen zich weer in het dagelijks leven van Nederland en maken ruimte aan boord voor nieuwe gezinnen. Het terug zijn in de Nederlandse samenleving kan best wennen zijn na jaren op een schip te hebben geleefd. Bidt u mee dat deze gezinnen weer goed hun draai in Nederland kunnen vinden? En dat de ervaringsverhalen die zij thuis weer delen tot nog meer bekendheid over de missie van Mercy Ships mag opleveren? 

28 juli t/m 3 aug 

Deze zomerperiode komen er veel nieuwe vrijwilligers aan boord van onze ziekenhuisschepen. Wij danken God dat deze mensen bereid zijn om zich belangeloos in te zetten in Gods Koninkrijk en bidden hen toe dat zij zich snel thuis mogen voelen. Ook bidden we er een goede samenwerking zal zijn met de andere vrijwilligers aan boord en bovenal dat ze met volle toewijding zullen meewerken aan het mogelijk maken van de levensveranderende operaties.  

4 aug t/m 10 aug  

Op 8 augustus vaart de Global Mercy weer naar Sierra Leone voor een nieuwe werkperiode van 10 maanden medisch zorg. Bidt u mee voor een goede vaart en een warm welkom (terug) in Sierra Leone? De hele maand augustus wordt gebruikt om het schip weer klaar te maken zodat in september de operaties kunnen starten. Een hele onderneming, waarvoor gebed zeer gewaardeerd is.  

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.