Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden om mee te bidden. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten met de online nieuwsbrief van Mercy Ships in uw mailbox.

Gebedspunten

3 maart t/m 9 maart (week 10)

Met twee schepen in de vaart is de druk op afdeling inkoop en bij het Europees Distributiecentrum (magazijn) van Mercy Ships Holland om de schepen te bevoorraden ook toegenomen. Gemiddeld gaan er twee containers per week naar de ziekenhuisschepen Afrika met o.a. medische artikelen voor het ziekenhuis. Ook voor dit belangrijke logistieke werk is uw gebed heel erg gewenst.

10 maart t/m 16 maart 2024

Mercy Ships Holland is jarig! Ons kantoor in Nederland bestaat deze maand 34 jaar. Het is ontzettend mooi dat wij vanuit Nederland samen met al onze donateurs en vrijwilligers al zo lang kunnen meewerken aan de missie van Mercy Ships in Afrika: medische zorg voor íeder mens! Wij danken God voor alle operaties die hierdoor hebben kunnen plaatsvinden. Dank U wel voor Uw werk door ons heen!

17 maart t/m 23 maart 2024

Op 20 maart is het Wereld Mondgezondheidsdag. Op deze dag, die in het teken staat van gezondheid in de mond, vragen wij speciaal uw gebed voor het werk bij 1) onze tandheelkundige behandelingen aan boord van de ziekenhuisschepen en 2) bij de tandartsenopleiding in Gamal waar lokale tandartsen met hulp van Mercy Ships professioneel worden opgeleid.

24 maart t/m 30 maart 2024

Mercy Ships doet dit werk niet alleen; het zijn de vrijwilligers die het werk op de ziekenhuisscheepen uitvoeren en de donateurs die het werk op de ziekenhuisschepen financieren. Met elkaar maken we dit bijzondere werk mogelijk. Bidden jullie mee dat ook in de komende jaren meer en meer Nederlanders mogen horen over het werk van Mercy Ships en willen bijdragen door mee te bidden, een donatie te geven of te aan boord te gaan? Dan wordt veilige medische zorg, wat voor ons in Nederland heel vanzelfsprekend is, ook steeds normaler in Afrika.

31 maart t/m 6 april 2024

De komende weken lopen de operaties op de Global Mercy door: MKA-operaties, algemene chirurgische operaties en gespecialiseerde operaties voor kinderen. Veel van onze patiënten verblijven vooraf in het HOPE Center. Wilt u bidden voor een liefdevolle ontvangst in het HOPE Center en dat alle operaties – stuk voor stuk – succesvol en levensveranderend mogen zijn? Dat iedere patiënt met nieuwe hoop een gezegende toekomst tegemoet gaat.  

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.