Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten in uw mailbox.

En wat jullie dan in mijn naam vragen, dat zal ik doen, zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt. Johannes 14:13

Gebedspunten

Week 14

  • We willen God danken voor alle steun die Mercy Ships krijgt. Door middel van giften en vrijwilligers die hun tijd en talenten in willen zetten.
  • Voor de vrijwilligers aan boord van de Africa Mercy is het een lastige tijd. Het is goed nieuws dat de regels iets versoepeld zijn en dat het nu voor iedereen is toegestaan van het schip af te gaan. Waar sommige bemanningsleden al lang op het schip ‘vast’ zaten hebben ook zij nu wat meer bewegingsvrijheid. Daar zijn we God dankbaar voor!

Week 15

  • Bid met ons mee voor de patiënten in Afrika. Juist in deze tijd waarin de armsten het hardst geraakt worden. Er zijn nog zo veel mannen, vrouwen en kinderen die wachten op medische zorg. Bid of God hen kracht, troost en hoop voor de toekomst wil geven.
  • Wilt u ook bidden voor de lokale gezondheidswerkers in Afrika en onze partnerklinieken? Dat zij zich op een goede manier in mogen zetten voor de bevolking en zo verandering kunnen betekenen.

Week 16

  • Binnenkort zal de Global Mercy naar Antwerpen vertrekken waar de medische apparatuur ingebouwd gaat worden. Dank God dat het moment het moment steeds dichterbij komt dat het schip klaar is voor gebruik.
  • Wilt u ook bidden voor een voorspoedige reis en voor de vrijwilligers die vooruit reizen naar China om met het schip mee te varen naar Europa?

Week 17

  • Al meer dan een jaar heeft de coronapandemie invloed op ons leven. We missen het om mensen te ontmoeten en kijken uit naar versoepelingen van de maatregelen. Bid God om verbinding en betrokkenheid met en op elkaar. Juist nu het al zo lang duurt.
  • Gelukkig zijn er ook redenen om God te danken. We willen God danken voor de mogelijkheden om elkaar online te ontmoeten en samen te werken. In onze persoonlijke levens, maar ook in het werk van Mercy Ships. Dankzij de technologie kan Marijke Westerduin bijvoorbeeld vanuit Nederland lesgeven aan studenten in Guinee! Bidt u ook mee om zegen over dit werk?

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten