Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden om mee te bidden. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten met de online nieuwsbrief van Mercy Ships in uw mailbox.

Gebedspunten

Week 31

Nu de zomervakantie is begonnen gaan veel van ons op reis. Ook gaan veel vrijwilligers aan boord op vakantie of voor een periode met verlof naar hun thuisland. We bidden dat de zomerperiode voor iedereen een tijd mag zijn om uit te rusten en weer op te laden, en voor veiligheid onderweg. 

Week 32

Onlangs begon het orthopedisch programma op de Africa Mercy waarin patiënten met vergroeiingen aan benen of voeten geholpen worden. Voor patiënten als Sira betekent dat nieuwe hoop voor de toekomst en een leven zonder pijn en schaamte! Bid voor geslaagde operaties en een zegen voor medisch personeel en patiënten. 

Week 33

De komende tijd verwelkomen we weer veel nieuwe Nederlandse vrijwilligers aan boord. Op de bemanningspagina op onze website kunt u lezen wie dat zijn. We zijn dankbaar dat zij hun tijd en inzet willen geven en bidden om een zegen over hun werk. 

Week 34

Hoewel het ‘normale’ leven zo goed als terug is, is het risico van COVID nog niet verdwenen. De risico’s op een schip zijn groter, en omdat de patiënten aan boord kwetsbaar zijn blijft bescherming belangrijk. Bid dat het schip een veilige plek mag zijn en blijven voor patiënten en vrijwilligers. 

Week 35

Soms komt het helaas voor dat we een patiënt niet kunnen opereren, bijvoorbeeld omdat de aandoening in een te vergevorderd stadium is. Bid voor hen om kracht en nabijheid van God.

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.