Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden om mee te bidden. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten met de online nieuwsbrief van Mercy Ships in uw mailbox.

Gebedspunten

Week 48

Vandaag start onze jaarlijkse decemberactie. We zijn dankbaar voor de donateurs die een bedrag ter verdubbeling beschikbaar hebben gesteld! Tegelijk bidden we om een zegen over deze actie, in het bijzonder nu het voor veel mensen een uitdagend jaar is (geweest). Bidt u mee?

Week 49

Op het moment van schrijven is de Africa Mercy onderweg naar Tenerife. Veel vrijwilligers zullen hier overstappen op de Global Mercy om in het nieuwe jaar mee te werken tijdens haar eerste werkperiode. Bid om een goede transitie, als het een tijd van verandering, afscheid en weerzien zal zijn.

Week 50

In verschillende landen zijn teams van Mercy Ships aan het werk om de komst van het schip voor te bereiden. Afspraken worden gemaakt en patiënten worden gescreend. Bid om voorspoedige voorbereidingen en wijsheid voor degenen die beslissingen moeten nemen.

Week 51

De tijd van Kerst is weer aangebroken, het feest van het Licht, hoop en verwachting. Dit bidden en wensen we iedereen toe: patiënten, vrijwilligers, day crew, studenten en alle supporters en betrokkenen bij Mercy Ships.

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.