Bid voor het werk van Mercy Ships

Fijn dat u wilt meebidden voor het werk van Mercy Ships! Hieronder ziet u de gebedspunten van deze maand. Onderaan deze pagina kunt u zich ook aanmelden om mee te bidden. U krijgt dan iedere maand de nieuwe gebedspunten met de online nieuwsbrief van Mercy Ships in uw mailbox.

Gebedspunten

Week 36

We zijn dankbaar voor de vele vrijwilligers die vanuit de hele wereld naar onze schepen zijn gereisd om daar te dienen. Dank God voor deze mooie mensen, en bid om een zegen over hun werk. Daarnaast bidden we voor de urgente vacatures die op dit moment openstaan. Bidt u mee dat de juiste mensen gevonden worden?

Week 37

Op maandag 11 september staat de eerste operatie op de Global Mercy in Sierra Leone gepland. De eerste van de duizenden levensveranderende operatie die de komende maanden plaatsvinden! Bid om wijsheid voor het medisch personeel, een voorspoedig herstel voor patiënten en dat het ziekenhuis een plek van liefde en hoop mag zijn.

Week 38

Deze maand, met het begin van een nieuwe werkperiode, hopen we zoveel mogelijk SHIPmate donateurs te werven die financieel bij willen dragen aan de werkperiode. Bidt u mee dat steeds meer mensen geraakt mogen worden door de missie van Mercy Ships en ons werk willen ondersteunen?

Week 39

Deze week willen we specifiek bidden voor de gezinnen aan boord. Het is voor hen vaak een grote stap om als vrijwilliger aan boord te gaan. Wilt u bidden voor ouders, kinderen en de school op het schip? Daarnaast willen we danken voor de bijzondere plek die zij innemen in de community en voor de huiselijke sfeer en gezelligheid die de kinderen brengen.

Aanmelden voor de gebedsnieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.