Miranda Vermeulen

Functie aan boord: Verpleegkundige

Hallo allemaal, ik ben Miranda Vermeulen en ben 32 jaar. Ik werk in het dagelijks leven als recovery en ic verpleegkundige. Al sinds ik de opleiding voor verpleegkunde heb gedaan, heb ik gezegd dat ik heel graag een periode voor Mercy Ships zou willen werken. Nu mag het eindelijk gaan gebeuren. 

Eind oktober hoop ik voor 2 maanden aan boord van de Global Mercy te stappen. Ik heb er heel veel zin in en ben heel benieuwd wat ik mag gaan mee maken. Ik kijk ernaar uit om de mensen daar te mogen helpen en samen met de rest van de crew te mogen dienen en Gods liefde te delen aan de mensen om ons heen. Mijn avontuur is te volgen op www.miranbymercyships.waarbenjij.nu.

Mercy Ships is een organisatie die bestaat door giften. Het werk dat ik mag gaan doen is vrijwillig. Wil je Mercy Ships helpen om gratis zorg te kunnen blijven leveren en mij helpen met de onkosten. Dan kan je een gift overmaken naar:

NL75ABNA0411467778
t.n.v. Mercy Ships Holland
o.v.v #6167 + Miranda Vermeulen

of klik op de knop: steun deze bemanning.

Heel erg bedankt alvast voor jullie steun!

Ja, ik steun Miranda Vermeulen

Blogs

De voorbereiding is begonnen !

Hallo allemaal, Eind oktober mag ik op avontuur! Ik heb er erg veel zin in. Ik mag voor 2 maanden gaan werken als PACU verpleegkundige (uitslaapkamer van de OK) voor Mercy ships. Ik roep al heel lang dat ik dit wil en nu lijkt het toch echt werkelijkheid te gaan worden. Nadat mijn plannen door…