Miranda Vermeulen

Functie aan boord: Recovery-verpleegkundige

Hallo allemaal,

Wat leuk dat je op mijn pagina kijkt en mijn reisverhaal wil gaan volgen. Van oktober tot december 2023 mocht ik voor 9 weken mee met de Global Mercy naar Siere Leone om daar op de recovery te werken. Deze tijd heeft mij heel veel gebracht. Het was ontzettend mooi om te werken aan boord de GLM. Om te zien hoe erg de patiënten uitzien naar hun operatie en hoe dankbaar ze wakker worden na hun operatie. Hoe de blik in hun ogen verandert op het moment dat ze beseffen dat het klaar is en ze weer een kans op een toekomst hebben met mogelijkheid tot werk, of als de ouders weten dat hun kinderen weer naar school kunnen gaan.

Ook het leven in een gemeenschap die allemaal het zelfde doel heeft was heel bijzonder. Je bent een soort familie van elkaar aan boord. Je werkt met elkaar, maar eet ook met elkaar en doet leuke dingen met elkaar.

Dit heeft mij doen besluiten om me opnieuw aan te melden. Dit keer mag ik van 11oktober 2024 tot 26 juni 2026 meegaan. Dit is dus voor 20 maanden! Ik kijk er heel erg naar uit. Wel heb ik uw hulp nodig om dit mogelijk te maken. Deze reis is namelijk opnieuw volledig op vrijwillige basis en om dit te kunnen gaan doen heb ik minimaal €20.000,- nodig.

Zou u mij willen ondersteunen dan kan dat door een eenmalige gift of door mij maandelijks te steunen. Hiervoor kunt u de knop: ‘Steun deze bemanning’ gebruiken. Alvast heel erg bedankt voor u hulp.

Ook zal ik via deze site mijn blogs gaan schrijven, ook hierin kunt u mij steunen door er op te reageren of af en toe eens een appje of mailtje te sturen. Het blijft heel fijn om iets te horen van hoe het u in nederland gaat.

Groetjes, Miranda

Ja, ik steun Miranda Vermeulen

Blijf op de hoogte van Miranda Vermeulen

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties