Project
Africa Mercy 2023

Bouw mee aan de komende 15 jaar medisch zorg

Geef voor medische zorg in Senegal en Gambia!

Het is een jaar geleden dat de Global Mercy in Rotterdam was. Het schip is op dit moment actief in Senegal. Honderden vrijwilligers zetten zich de komende periode in om 800 gratis operaties mogelijk maken en tenminste 600 lokale zorgmedewerkers te trainen. Dit kunnen wij niet zonder uw ondersteuning.

De een steekt graag zijn of haar handen uit de mouwen, de ander is gedreven om de wereld een stukje mooier te maken. De een ontdekt graag het onbekende, de ander wil zijn of haar geloof op een concrete manier vormgeven. Wat drijft jou? Ontdek of vrijwilligerswerk bij Mercy Ships iets voor jou is.

Bestel het Mercy Ships-spel

In het gloednieuwe Mercy Ships-spel ben je kapitein op drie van de bekende schepen van Mercy Ships: ons voormalige schip de Island Mercy, de Africa Mercy en het nieuwste schip, de Global Mercy.

Word SHIPmate!

Mercy Ships vaart met het ziekenhuisschip Africa Mercy naar de armste landen in Afrika om daar de medische zorg te ondersteunen met training en operaties. Op dit moment is ons tweede schip, de Global Mercy, inmiddels ook in de vaart. Op termijn willen we met twee schepen dubbel zoveel impact hebben. Word SHIPmate en steun de schepen voor een werkperiode van 12 maanden! Zo geeft u duizenden mensen weer hoop op een nieuwe toekomst!

100.000+

Gratis operaties uitgevoerd

100+

Nederlandse bemanning per jaar

43.000+

Gezondheidswerkers opgeleid

590+

Havens bezocht in 74 landen

Momenteel in: Dakar, Senegal

Momenteel ligt de Africa Mercy in Dakar, de hoofdstad van Senegal. Tot juni 2020 willen we onder andere zo’n 1500 tot 2000 gratis operaties uitvoeren en enkele honderden lokale gezondheidswerkers opleiden.

Blijf op de hoogte

We nemen u graag mee in het verhaal van Mercy Ships door af en toe een leuke e-mail te sturen. Vaart u mee?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.