December = Verdubbelingsactie

Deze maand wordt uw gift verdubbeld! De Verdubbelingsactie staat dit jaar in het teken van het werk dat Mercy Ships aan wal, in samenwerking met klinieken verricht.

De Global Mercy komt naar Rotterdam!

Van 26 februari tot en met 14 maart 2022 hopen we zoveel mogelijk mensen te ontvangen op ons nieuwe ziekenhuisschip.


Mercy Ships heeft jou 100% nodig

Vrijwilliger zijn bij Mercy Ships is een betekenisvol avontuur. Er zijn meer functies aan boord dan je denkt. Of je nu meegaat als chirurg, engineer, kok of schoonmaker; onze vrijwilligers zijn allemaal verenigd in één doel: medische zorg voor ieder mens.


Sponsor een mijl

Naar verwachting vertrekt ons nieuwe ziekenhuisschip, de Global Mercy, in maart 2022 naar Senegal voor de eerste werkperiode. Een reis van 2582 nautische mijlen (ongeveer 4782 kilometer). Doe een gift en maak symbolisch deze reis mogelijk!


Nederlanders aan boord


Word Shipmate!

Mercy Ships vaart met het ziekenhuisschip Africa Mercy naar de armste landen in Afrika om daar medische zorg mogelijk te maken door training en operaties. Op dit moment bouwen we aan een tweede schip, de Global Mercy. Op termijn kunnen we met twee schepen dubbel zoveel impact hebben. Word SHIPmate en steun een van de schepen voor een werkperiode van 12 maanden! Zo geeft u duizenden mensen weer hoop op een nieuwe toekomst! Tip: met welkomstcadeau! Lees snel verder hoe u mee kan doen.


100.000+

Gratis operaties uitgevoerd

100+

Nederlandse bemanning per jaar

43.000+

Gezondheidswerkers opgeleid

590+

Havens bezocht in 74 landen


Momenteel in: Dakar, Senegal

Momenteel ligt de Africa Mercy in Dakar, de hoofdstad van Senegal. Tot juni 2020 willen we onder andere zo’n 1500 tot 2000 gratis operaties uitvoeren en enkele honderden lokale gezondheidswerkers opleiden.


Blijf op de hoogte

We nemen u graag mee in het verhaal van Mercy Ships door af en toe een leuke e-mail te sturen. Vaart u mee?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten