Promotiemateriaal aanvragen

Omdat onze medewerkers zoveel mogelijk thuiswerken vanwege het coronavirus, worden aangevraagde materialen momenteel één keer per week verstuurd. Hierdoor kan het wat langer duren voordat u deze ontvangt. We hopen op uw begrip hiervoor. 

Voert u actie voor Mercy Ships en/of wilt u een presentatie geven? Wij ondersteunen u graag met promotiematerialen. Zie hieronder welke materialen we beschikbaar hebben en vul hier naast het aanvraagformulier in.

Hulp/tips nodig bij het bestellen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 010-4102877 of info@mercyships.nl. Graag minimaal vijf werkdagen van tevoren uw materialen aanvragen in verband met de verwerkingstijd. Heeft u een spoedbestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Overzicht materialen

Klik op de link om de materialen te bekijken (bij brochures), of bekijk de materialen in de slideshow (bij promotiematerialen & materialen voor kinderen).

Brochures:

Promotiemateriaal:

  • Boekenlegger
  • Donatiebox
  • Kaart ‘Vrijwilliger, iets voor jou?’
  • Machtigingskaart
  • Powerpointpresentatie

Materialen voor kinderen:

Overig

Op zoek naar een pakket materialen?

Om het u makkelijker te maken hebben we speciale actiepakketten ontwikkeld, zoals een spreekbeurtpakket, een sponsorloop-pakket en een Koetjesreep-pakket. Kijk op de pagina Actiepakket aanvragen voor meer info en om deze aan te vragen.

Impressie van de promotiematerialen:

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten