Met veel genoegen stel ik mij zelf aan u voor als ‘Relatiebeheerder Bedrijven’ bij Mercy Ships Nederland. Mijn naam is Ben Kok. Samen met mijn vrouw en onze 4 kinderen wonen wij in Ridderkerk. Sinds augustus 2023 ben ik het team van relatiebeheerders komen versterken.  

Commerciële banen  

Bijna 11 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als accountmanager Schilders voor uitzend- en bemiddelingsorganisatie Meestersgilde. Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor het gehele wervings-, onderhandelings- en plaatsingsproces. Ik had intensief contact met kandidaten en opdrachtgevers. Een periode waar ik met grote dankbaarheid op terugkijk.  

In de periode voor Meestersgilde heb ik 5 jaar gewerkt als verkoopadviseur in de autobranche bij Volkswagen en Toyota.   

‘Afspraak is afspraak’ 

Wat ik in mijn vorige werk vooral geleerd heb is dat het ‘’afspraak=afspraak’’ principe enorm belangrijk is. Op die manier kweek je vertrouwen en ontstaat er ruimte voor een langdurige samenwerking. Deze wijze les neem ik dan ook graag mee naar Mercy Ships Nederland.  

God opende de deur bij Mercy Ships  

Vanwaar de overstap naar een NGO? Dat is een vraag die ik graag zal toe lichten. Jarenlang haalde ik veel plezier en energie uit het commerciële werk; het behalen van doelstellingen én het liefst deze overtreffen. Maar dit werd anders toen God tot mij sprak, vanuit de Bijbel, om een andere richting op te gaan; het was tijd voor iets anders. Hij opende de deur voor mij bij Mercy Ships Nederland.

Inmiddels zet ik mij al enkele weken in voor Mercy Ships Nederland waar mijn (commerciële) ervaring ten goede komt van een mooie missie: hoop en genezing brengen voor de vergeten armen.  

Passende donatiemogelijkheden  

Wat kan ik als relatiebeheerder voor u betekenen? Graag denk ik met u mee over een passende invulling van uw donatiewens(en). Wilt u bijvoorbeeld voor een specifiek project doneren? Of liever een gift in-kind donatie? Dan kijk ik graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Hierbij kunnen we dan kijken naar waar op dat moment de meeste nood is. Daarnaast houd ik u samen met mijn collega’s op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom uw donatie(s) en van nieuws over Mercy Ships Nederland.  

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking met u als zakelijke relatie van Mercy Ships Nederland.

Wilt u mij graag alvast zelf benaderen? Schroom niet om mij te bellen of te e-mailen. Ik ga graag het gesprek met u aan.

Telefoon: 06-30709539
E-mail: ben.kok@mercyships.nl

Ben Kok – Relatiebeheerder Bedrijven