Ga mee op Vision Trip naar de Africa Mercy in Madagaskar

November 2024

Zoals aangekondigd in de PartnerSHIPS-nieuwsbrief van maart 2024, staat er voor begin november 2024 een Vision Trips op de planning. De Vision Trip gaat naar de Africa Mercy in Madagaskar. Graag nodigen wij u uit om met ons mee te gaan. Op deze pagina leest u wat een Vision Trip inhoudt. En via het formulier onderaan deze pagina kunt u aangeven of u interesse heeft om mee te gaan.

Vision Trip

Met deze Vision Trip bezoekt u het ziekenhuisschip de Africa Mercy in Madagaskar. De levensveranderende operaties op het schip zijn op dat moment in volle gang. Patiënten ontvangen hoop en genezing, mede dankzij uw giften. Wilt u ervaren waar uw giften aan besteed worden? Kom dan mee op de Vision Trip.

Programma

De Vision Trip is bedoeld ondernemers die het werk van Mercy Ships (willen) supporten en die het leven en werk aan boord van een ziekenhuisschip willen ervaren. Door middel van rondleidingen krijgt u onder andere een kijkje in het ziekenhuis en maakt kennis met het technische en logistieke gedeelte van het schip. Daarnaast zijn er diverse gelegenheden om kennis te maken en in gesprek te gaan met patiënten, de lokale day crew en (inter)nationale vrijwilligers waaronder de kapitein. Na de Vision Trip heeft u een compleet beeld van alles wat er op het schip gebeurt.

Maximaal 6 deelnemers 

Belangstelling voor Vision Trips is erg groot vanuit alle kantoren van Mercy Ships wereldwijd. Hierdoor zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor deze Vision Trip zijn 6 plekken beschikbaar. Heeft u interesse om mee te gaan? Laat ons dat weten via het formulier onderaan deze pagina. Op volgorde van binnenkomst zullen wij de aanmeldingen behandelen.

Kosten Vision Trip en verblijfsinformatie

De kosten voor deze Vision Trip bedragen € 2.500 euro per persoon inclusief maaltijden en verblijf en exclusief de reiskosten. Met deze bijdrage betaalt u uw verblijf en support u tevens het werk van Mercy Ships. De vliegtickets worden geboekt door Mercy Ships Nederland. Op deze manier zorgt Mercy Ships ervoor dat alle deelnemers tegelijk als een groep vertrekken en arriveren. Vanuit Mercy Ships Nederland zal er één persoon vertegenwoordigd zijn om uw naar en op het ziekenhuisschip te begeleiden. U verblijft in een tweepersoons gastenhut aan boord van de Africa Mercy met bed, douchecabine en toilet.

Belangrijke informatie inzake vaccinaties 

Let op: voor deze reis zijn diverse inentingen nodig die tijdig gehaald moeten zijn. Welke verplichte en aan te raden inentingen dat zijn, verneemt u van ons als wij uw aanmelding bevestigen. Op de website van de GGD kunt u alvast een eerste check doen voor de benodigde vaccinaties.

Ja, ik heb interesse om op Vision Trip te gaan

Heeft u interesse om mee te gaan? Dan vernemen wij dat graag via onderstaand formulier. Naar aanleiding van het ingevulde formulier nemen wij binnen een week telefonisch contact met u op om de details van de Vision Trip door te spreken, waaronder de exacte reis- en verblijfsdagen. Let op: door het invullen van het formulier maakt u kenbaar interesse te hebben maar is uw aanmelding nog niet definitief.

Naam(Vereist)