Sponsoracties & Collectebussen

Een sponsoractie of collecte is een mooie en leuke manier om geld in te zamelen. Naast dat je ons werk financieel ondersteunt, draagt jouw actie ook bij aan het bekend maken van het werk van Mercy Ships!

Een sponsoractie op jouw manier

Of je nu iets te vieren hebt, meedoet aan een sportief evenement of gewoon online wilt ‘collecteren’ voor Mercy Ships: iedereen kan op zijn of haar eigen manier helpen. Hieronder zie je alle lopende acties en collectes die je kunt steunen.

Steun hieronder een van de acties of laat je inspireren en maak je eigen actiepagina!

Hoe werkt een sponsoractie?

Er zijn verschillende manieren waarop je een sponsoractie kunt organiseren. Sluit je bijvoorbeeld aan bij een (sport)evenement of organiseer een eigen evenement of activiteit en laat je sponsoren. Op zoek naar ideeën voor sponsoracties? Op deze pagina vind je een aantal tips.

In actie komen met school

Willen jullie als school een sponsoractie organiseren? Kijk dan eens bij onze actiepakketten voor basisscholen en middelbare scholen.

Start jouw sponsoractie

Draag jij Mercy Ships ook een warm hart toe en wil je graag geld inzamelen voor ons werk? Maak in een paar minuten jouw persoonlijke actiepagina en start gelijk met inzamelen!