Basisscholen

Doe mee als basisschool

Beste leraar of leerling, leuk dat jullie als school aan de slag gaan met Mercy Ships! Wij nemen jullie graag mee door de mogelijkheden. Dit kan gaan om een actie met de school of klas, een leuke voorlichting, klussen met de klas of informatie over een spreekbeurt. Op deze pagina vind je alle mogelijkheden.

Vraag een presentatie aan

We komen graag in de klas langs om meer te vertellen over Mercy Ships, Afrika of medische zorg in Afrika. Dit kan zijn voor een actie die jullie gaan doen, maar ook als onderdeel van de lessen aardrijkskunde of geschiedenis. Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Presentatie bij het Calvijn College

Doe een les over Mercy Ships

Speciaal voor leerkrachten in het basisonderwijs hebben we twee lespakketten: een voor groep 1-3 en een lespakket voor groep 4-8. Laat je leerlingen op een interactieve manier kennismaken met thema’s zoals armoede, zorg voor de medemens, en het werk van Mercy Ships.

Ga aan de slag met een actiepakket

Ga Koetjesrepen verkopen, doe je spreekbeurt over Mercy Ships, of ga aan de slag met het sponsorlooppakket. Er zijn diverse mogelijkheden om bij te dragen met de school en/of klas.

Actiepakket 3: het sponsorloop-pakket

Klus en spaar een bedrag voor Mercy Ships

De leerlingen kunnen thuis ook een kleine actie doen. Dit kan met de Mercy kluskaarten. Deze zijn bij ons gratis aan te vragen. Geef het aantal aan ons door via info@mercyships.nl of bel naar 010-4102877.

Start een actiepagina

Of je nu iets te vieren hebt, meedoet aan een sportief evenement of gewoon online wilt ‘collecteren’ voor Mercy Ships: iedereen kan op zijn of haar eigen manier helpen. Doe als klas of school mee en maak een actiepagina aan. Dit kan heel makkelijk via onderstaande link. Voordeel is dat je online het geld op haalt en het digitaal kunt versturen naar de omgeving.

Houd je spreekbeurt over Mercy Ships

Moet je op school een (online) spreekbeurt geven? Dan kunnen wij je daarbij helpen met het spreekbeurtpakket met informatie over Mercy Ships, de landen waar wij werken en wat wij met elkaar doen. Wil jij deze ook gratis opvragen?

Mercy Ships Holland