Om het jou makkelijker te maken hebben we bij Mercy Ships speciale actiepakketten ontwikkeld. Hiermee kun je gemakkelijk jouw actie starten. Ook geven we je alle tools om gemakkelijk een spreekbeurt te geven! Kijk hieronder wat we hebben en vraag direct een pakket aan.

Actiepakket 1: het spreekbeurtenpakket

Wil jij een spreekbeurt over Mercy Ships geven in je klas? Vraag dan dit pakket aan. Hiermee heb je alles wat jij nodig hebt om een flitsende presentatie te geven en je klas alles te vertellen over Mercy Ships! In het pakket zit een basis PowerPoint-presentatie om zelf verder vorm te geven, een filmpje, een infoboekje, een bouwplaat, een boekenlegger voor elk kind in de klas en het boekje ‘Mercy Kids’ voor elk kind in de klas. Klik hier om het pakket aan te vragen.

Actiepakket 2: het sponsorlooppakket

Wil jij een sponsorloop houden voor Mercy Ships? In dit pakket zit een formulier om langs de mensen te gaan en een poster ter voorbereiding op je sponsorloop. Klik hier om het pakket aan te vragen.

Actiepakket 3: het Koetjesrepen-pakket

Omdat Koetjesrepen Mercy Ships sponsort, staat er op elke reep het logo van Mercy Ships. Jij kunt deze verkopen. Zelf, of met je klas of school. Wij sturen je daarbij een poster, een prijslijst en folders.

Bij het aanvragen van een Koetjesreep-pakket geef je aan hoeveel pakjes je denkt te gaan verkopen.

  • Pakket 48 stuks
  • Pakket 96 stuks
  • Pakket 192 stuks

Ik wil losse materialen aanvragen

Wil je geen actiepakket bestellen maar ben je op zoek naar specifieke promotiematerialen? Vraag deze dan aan via de pagina ‘Materialen aanvragen‘.