Als relatiemanager Bedrijven ben ik gericht op het onderhouden van warme relaties met de bedrijven die bijdragen aan het werk van Mercy Ships. Hiervoor neem ik contact met de ondernemers; via een persoonlijk bezoek, telefonisch of per e-mail en sta hen terzijde met hun vragen of wensen. Ook verken ik bij geïnteresseerde bedrijven graag welke vorm van partnerschap met Mercy Ships hun voorkeur heeft. Zo wensen sommige ondernemers hun personeel te betrekken en te informeren; in zo’n geval verzorg ik graag een presentatie over het mooie werk van Mercy Ships.

Verder ben ik het aanspreekpunt van The Mercy Ships Network. Dit is de business club van Mercy Ships; een landelijk netwerk van ondernemers met een hart voor Mercy Ships. Zij organiseren door het jaar heen eigen evenementen speciaal voor ondernemers.

Bent u een ondernemer die graag bijdraagt aan de droom van Mercy Ships, namelijk medische zorg bieden voor de allerarmsten? Aarzel dan niet contact met mij op te nemen via angelica.kroon@mercyships.nl

Angélica Kroon
Relatiemanager Bedrijven & contactpersoon Mercy Ships Network