De Global Mercy komt naar Rotterdam!

Van 26 februari tot en met 14 maart 2022 komt de Global Mercy naar Rotterdam! Tijdens dit bijzondere evenement hopen we zoveel mogelijk mensen op ons nieuwste ziekenhuisschip te kunnen ontvangen. De komende weken wordt er meer informatie bekend over het programma. Op deze pagina vindt u de laatste stand van zaken en de meest gestelde vragen.

Meest gestelde vragen

Opgeven voor een bezoek aan het schip is helaas nog niet mogelijk. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op tijd te weten wanneer dat kan. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over het programma.

Via de de digitale nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte. Schrijf u hier in.

Als het schip in Rotterdam ligt, willen we natuurlijk zoveel mogelijk mensen uit heel Europa de mogelijkheid geven om het te bezoeken. Hoe dit eruit gaat zien, is op dit moment nog niet bekend. Heeft u een suggestie of vraag hierover? Benader ons dan via het contactformulier. We doen ons best om binnen 3 werkdagen te reageren.

Het programma zijn we nog aan het ontwikkelen, zodra we hier meer over kunnen zeggen brengen we u daarvan op de hoogte. Schrijf u hier in om op de hoogte te blijven.

14 dagen: van 26 februari tot en met 14 maart.

Dat is nog niet bekend, vanwege de coronasituatie zijn er veel onzekerheden. De verwachting is dat het schip in het voorjaar van 2022 naar Rotterdam komt. Op een later moment maken we de concrete data bekend.

Staat uw vraag er niet tussen?


Over de Global Mercy

De Global Mercy is het eerste schip van Mercy Ships dat speciaal ontworpen en gebouwd is als ziekenhuisschip. Voorgaande schepen, waaronder ook de huidige Africa Mercy, zijn allen tot ziekenhuisschip getransformeerde schepen die eerder een ander doel dienden.

Het schip is 174 meter lang en heeft een bruto tonnage van 37.000 ton. Het heeft 6 operatiekamers en biedt plaats aan meer dan 600 vrijwilligers van over de hele wereld die vele disciplines vertegenwoordigen, waaronder chirurgen, maritiem personeel, koks, leraren, elektriciens en meer.

Mercy Ships Holland

Nieuws over de Global Mercy

The Mercy Ships Network verwelkomt haar 59ste lid

Donderdag 07 oktober was een heuse drukke en memorabele dag voor het Mercy Ships Network. Deze 24 uur mochten we negen nieuwe partners verwelkomen. We geven u een korte impressie van deze succesvolle en erg smaakvolle dag. We vielen namelijk…

Mercy Ships presenteert Global Mercy in februari 2022 voor 14 dagen in Rotterdam

De data van het bezoek van Global Mercy aan Rotterdam zijn bekend. Ons nieuwe ziekenhuisschip komt van 26 februari tot 14 maart 2022 naar Rotterdam! Het grootste ziekenhuisschip ter wereld wordt in deze 14 dagen officieel gepresenteerd aan…

SHIPmate officieel van start!

Mercy Ships introduceert SHIPmate, een nieuwe manier om bij te dragen aan het werk op de schepen. Donateurs ondersteunen hiermee een schip voor een gehele werkperiode van 12 maanden. Met het nieuwe schip de Global Mercy, dat in het voorjaar…

Op de hoogte blijven van de laatste updates?

Meld je aan voor de online nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogen we cookies gebruiken?

Lees meer in onze privacyverklaring of pas uw voorkeuren aan.

Privacyverklaring | Sluiten