Elianne Geluk

Functie aan boord: Crew clinic administrative assistant

Hoi allemaal,

Ik ben Elianne Geluk, 27 jaar, en ik begin komende juli aan mijn avontuur op de Africa Mercy waar ik een jaar als vrijwilliger hoop te gaan werken, het is al bijna zover, 5 juli hoop ik te vertrekken naar Madagaskar 😊

Op dit moment werk ik met veel plezier als doktersassistente. Ik hou ervan om mensen te helpen en klaar te staan voor anderen! Daarom vind ik het heel erg mooi om te kunnen gaan werken voor Mercy Ships om zo ook mensen die daar veel minder, of zelfs geen, mogelijkheid toe hebben te kunnen helpen en om hen medische zorg te kunnen bieden met elkaar!

Ongeveer twee jaar geleden kwam ik in aanraking met Mercy Ships, ik ben toen ook wezen kijken op de Global Mercy die toen in Rotterdam lag. Het trok me meteen om daar ook te kunnen werken en hierin te kunnen dienen.

Aan boord zal ik gaan werken als Crew clinic administrative assistant, wat betekent dat ik vooral zal klaarstaan voor de zorg voor de andere crew-leden. Het is fijn dat er zo’n groot team is die voor anderen wil klaarstaan en ook voor hen is natuurlijk goede zorg nodig waarin ik hoop te kunnen ondersteunen!

Ik geloof echt dat God mijn leven zo geleid heeft dat ik nu dit werk mag gaan doen en dat Hij mij gebruikt om zo voor anderen te kunnen zorgen. Ik ben Hem heel dankbaar dat ik zo mijn talenten kan en mag gebruiken en te kunnen bijdragen aan het werk en de missie van Mercy Ships.

Af en toe hoop ik op deze website een blog / nieuwsbrief te schrijven en daar ook wat foto’s in te delen met alles wat ik ga meemaken op deze bijzondere reis. Haha ik weet niet of ik er erg goed in ga zijn om dit te onderhouden, maar ik ga mijn best doen😊

Klik hiervoor op de knop: ‘Blijf op de hoogte’ zodat je mijn verhalen kunt lezen en me kunt blijven volgen😊

En ik zal dit ook delen op mijn Insta account (@elianne_mercyships_madagascar) dus ook daar zou je me op kunnen volgen😊

Wil je mij in mijn werk aan boord ondersteunen?

Om de medische zorg gratis te houden voor de patiënten, bekostigen vrijwilligers zelf alles voor hun tijd aan boord. Als je me financieel wilt steunen, dan kan dat via de oranje button onderaan deze pagina (‘Steun deze bemanning’).

Alles wat overblijft wordt een gift aan Mercy Ships, zodat ze hun werk kunnen blijven voortzetten.

Je kan ook zelf een gift overmaken met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6773 Elianne Geluk

Let op: het is belangrijk om de o.v.v. (#6773 Elianne Geluk) goed te vermelden, i.v.m. de juiste toewijzing van de gift. Mercy Ships is een ANBI, giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Groetjes, Elianne 😊

Ja, ik steun Elianne Geluk

Blijf op de hoogte van Elianne Geluk

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties