Francien Bontekoe

Functie aan boord: Grade 2 Class Teacher

Goedemorgen, -middag, -avond! 

Ik ben Francien, ik kom uit Amsterdam en ik ben leerkracht in het basisonderwijs. In augustus 2024 mag ik aan boord gaan van de Africa Mercy in Madagaskar!

Ik kijk ernaar uit om de lange reis te maken naar dit mooie eiland. In mijn koffer zitten in elk geval mijn e-reader, sportkleding, iets creatiefs om te doen en een paar spelletjes.

Ik was jaren geleden met mijn familie bij een event van Mercy Ships Holland en werd toen al enthousiast over de missie van Mercy Ships. Bijzonder hoe zoveel levens ten goede veranderd worden met gratis operaties die in Nederland vanzelfsprekend zijn.

Recent kwam een vriendin terug van drie maanden dienen op de Global Mercy en ze heeft me geïnspireerd om eens naar de vacatures te gaan kijken. Ik werk nu al een tijdje met plezier in het onderwijs en ik ben ontzettend blij dat ik komend jaar mag gaan bijdragen aan het onderwijs op de Mercy Ships Academy! Een hele nieuwe context, maar wel een van de meest bijzondere scholen waar ik ooit van heb gehoord. Ik ga daar lesgeven aan grade 2, dit zijn kinderen in de leeftijd van 7-8 jaar.

Ik zet me graag in om te zorgen dat ook de kinderen op het schip een goede tijd hebben en veel leren! Ik heb nu al zin om met leerlingen het schip te verkennen en onderzoeken. Gaaf dat ik zo ook het waardevolle werk voor en met patiënten mede mag faciliteren, door kinderen van andere vrijwilligers te voorzien van onderwijs.

Om de operaties in het ziekenhuis gratis te kunnen bieden is het werk op het schip vrijwillig. Wil je mij financieel steunen? Dat zou ik erg waarderen! Het kan via de knop “steun deze bemanning” of via de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6767 + Francien Bontekoe

Ja, ik steun Francien Bontekoe

Blogs

Sponsoracties