Lennart en Anne Jobse

Functie aan boord: Transport and Maintenance Manager en Primary Caregiver

Een nieuw begin, een avontuur!

Graag stellen we ons aan u voor! Wij zijn Lennart en Anne Jobse, we hebben 3 dochters: Noah (6) Fleur (5) en Eliv (2)

Al jarenlang verlangen we ernaar om te dienen in Gods Koninkrijk. Maar waar? Zie het als een puzzel die uit vele stukjes bestaat. Bij een puzzel zijn de hoekjes en randjes het meest makkelijk om te leggen, maar dan wordt het moeilijker om de rest in te leggen. We hebben Gods stem ervaren in het lezen van Zijn woord, door de omstandigheden en ook andere factoren werd ons deze weg gewezen. Door al die stukjes is de puzzel compleet: Mercy Ships!

Lennart hoopt als Transport and Maintenance Manager aan de slag te gaan. Dit houdt in dat (bijna) alle techniek en onderhoud die buiten het schip nodig is (zoals auto’s, aggregaten, mobiele airco`s, opbouw van tenten enzovoort) onder zijn hoede vallen. Anne zal de zorg voor de kinderen op zich nemen. Mogelijk zullen er nog andere taken bij komen.

We zien ernaar uit om aan de slag te gaan, om een klein schakeltje in de lange ketting te mogen zijn. Om mensen te ontmoeten met elk hun eigen verhaal. Om hoop en genezing te brengen, zoals Mercy Ships dit als slogan heeft. Niet in eigen kracht, maar uit kracht die we hiervoor ontvangen.

Wat kunt u doen? We zouden het fijn vinden als u met ons gezin mee wilt leven en bidden om het werk van Mercy Ships mogelijk te maken onder de allerarmsten in Afrika. Daarnaast kunt u bidden voor de vrijwilligers aan boord en de patiënten die komen voor een behandeling.     

Voor meer informatie over ons zie: www.jobsee.nl. Wilt u onze nieuwsbrieven ontvangen? meld u dan aan via: tfc@jobsee.nl

Een hartelijke groet van Lennart, Anne, Noah, Fleur en Eliv Jobse

Ja, ik steun Lennart en Anne Jobse

Blijf op de hoogte van Lennart en Anne Jobse

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties