Julianaloop 2023

Na de succesvolle actie van vorig jaar willen we als hardlopers dit jaar weer een sponsorloop organiseren op zaterdag 1 april 2023 (dit is geen grap…).

Er zijn 2 afstanden mogelijk: ruim 17 km en bijna 9 km. Door 2 afstanden aan te bieden hopen we op een groot aantal deelnemers!

Route 17 kilometer

Voor de lopers van de route van 17 km vertrekken we vanaf de Julianakerk in Dordrecht. Onze eindbestemming is het kantoor van Mercy Ships in Rotterdam waar we ongetwijfeld hartelijk worden ontvangen.

Route 9 kilometer

De lopers van de route van 9 km vertrekken vanaf het kerkje bij Kijfhoek in Zwijndrecht naar het kantoor van Mercy Ships in Rotterdam.

In Barendrecht is een tussenstop mogelijk voor wie dat wil (geldt voor beide afstanden).

Het doel

Met deze sponsortocht zamelen we weer geld in voor Mercy Ships. Op deze sportieve manier willen we een bijdrage leveren voor onze naasten. Het doelbedrag voor deze sponsorloop is het mooie bedrag van € 15.000,-, dat de deelnemers via sponsoring in hun eigen netwerk bij elkaar verzamelen.

Meedoen kan door te doneren via het formulier op deze pagina, door aan te melden om mee te lopen, of allebei natuurlijk.

Aanmelden om mee te lopen

Ben je (weer) enthousiast geworden? Geef je dan snel op via dit Google formulier.

Mogen we weer op jullie steun rekenen?

Chris, Richard en Jacco

Totaalbedrag

€ 4.078,10
€ 15.000,-
4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *