Benjamin van Vliet

Functie aan boord: Bakker

Hoi hoi! Mijn naam is Benjamin, 22 jaar en woonachtig in het mooie Rotterdam. Al van jongs af aan wist ik dat ik bakker wilde worden, maar daarnaast wist ik ook dat ik mijzelf in wilde gaan zetten voor anderen. Het lijkt voor ons zo vanzelfsprekend om goede zorg en voorzieningen te hebben, maar voor zoveel mensen is dit helaas onbereikbaar. Daarom wil ik ontzettend graag mijn steentje bijdragen aan het prachtige werk dat Mercy Ships verricht. Omkijken naar je medemens, en deze dan ook de kans geven om hun leven weer te verbeteren, is als je het mij vraagt 1 van de mooiste dingen die ik me kan bedenken.

Al een tijdje stond ik ingeschreven bij Mercy Ships, in de ‘talent pool’. En net op het punt waar ik eigenlijk geen flauw benul meer had wat ik wilde gaan doen in mijn leven, kwam daar de vraag of ik nog steeds beschikbaar was als bakker, om mee te gaan aan boord van de Africa Mercy naar Zuid-Afrika en Madagascar. En daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen!

Vanaf 19 november mag ik het bakkersteam op de Africa Mercy gaan versterken, eerst in Zuid-Afrika en vervolgens in Madagascar, en dit mag ik maar liefst ruim 7 maanden doen! Een erg grote stap, maar wel 1 die ik in vol vertrouwen durf te nemen.

Via deze website zal ik u op de hoogte houden van alles wat ik meemaak tijdens mijn tijd aan boord van de Africa Mercy. Ook is het via de website mogelijk om een donatie te geven, waarmee u niet alleen mij persoonlijk, maar ook het prachtige werk van Mercy Ships steunt.

Ja, ik steun Benjamin van Vliet

Blijf op de hoogte van Benjamin van Vliet

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Mercy Ships Blog 2

Hey allemaal! Leuk dat jullie ook deze keer weer meelezen. Op het moment van schrijven zit ik alweer bijna 2 weken aan boord, wat vliegt de tijd! Na een lekker weekend vrij ben ik vanaf deze week echt elke dag aan de bak (letterlijk;)). Vooral wat dingen uittesten, voordat ik zometeen in Madagaskar voor de…

Mercy Ships Blog 1

Hey lieve mensen! Wat leuk dat jullie even de tijd nemen om (eindelijk) mijn eerste Mercy Ships blog te lezen. Ondanks dat ik op het moment van schrijven amper 60 uur aan boord ben, zou ik nu al pagina’s vol kunnen schrijven over hoe gaaf het hier wel niet is. (Maar voor nu blijft het…