Corné Geneugelijk

Functie aan boord: Loodgieter

Heei hoi, wat leuk dat je op deze pagina kijkt! Jij bent vast nieuwsgierig naar wat wij bij Mercy Ships doen of naar mijn verhaal. Bij dat laatste kan ik je zeker helpen en bij dat eerste een beetje 😉

Maar eerst even voorstellen:

Mijn naam is Corné Geneugelijk, ik woon in Ermelo en ben een fervent (race-)fietser. Als kind ben ik opgegroeid op een binnenvaartschip en vandaaruit altijd al geïnteresseerd geweest in water en techniek.

Tijdens een algemene avond bij mijn Studentenvereniging NSZ hoorde ik van een spreker dat hij een arts was geweest bij Mercy Ships. Dit verhaal heeft mijn interesse gewekt en nadat ik wat meer informatie over deze toffe organisatie heb opgezocht, heb ik mij aangemeld voor een informatieavond. Van het een kwam het ander en voor ik het wist zat ik in september 2021 voor een maand in Antwerpen als projectassistent.

Omdat ik net afgestudeerd was als wtb’er had ik hele andere doelen. Maar eenmaal aan boord van de GLM vroeg ik mijzelf af wat mij eigenlijk tegenhield om voor een langere tijd beschikbaar te zijn om met Mercy Ships mee te gaan. Dat bleek geld en fietsen te zijn. Langzaam werden mijn bezwaren, door vele gesprekken met andere mercyshippers en God, weggenomen. Nadat ik na 2 weken terug was bleef ik nog steeds zo enthousiast en heb ik aangegeven om mee te willen.

En nu komen we aan bij het heden en toekomst want, per 2 september 2022 mag ik weer mee met de GLM als loodgieter. Sowieso voor 6 maanden maar aangezien er daarna niks op de planning sta mogelijk een langere periode!

Een officieel papiertje heb ik niet voor loodgieten maar met 2 rechterhanden en jaren ervaring als bijbaan moet het vast en zeker gaan lukken.

Ben je benieuwd naar mijn ervaring als loodgieter op de GLM kijk dan zeker op mijn Instagram account: corneaanboord.

Ps. mocht je mij willen helpen met een van die dingen die mij tegenhield om te gaan? Stort dan een donatie op:

IBAN: NL75ABNA0411467778
T.n.v: Mercy Ships Holland
O.v.v: 5781 Corné Geneugelijk

(En over mijn andere bezwaar? Blijkt gewoon dat ik mijn mtb naar het schip kan versturen in een zeecontainer dus helemaal zonder hoef ik ook gelukkig niet 😅 )

Ja, ik steun Corné Geneugelijk

Blijf op de hoogte van Corné Geneugelijk

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties