Familie Joosse

Functie aan boord: Director Communications & Primary Caregiver

Welkom op onze bemanningspagina, een korte introductie

For International visitors, please go to our US Fundraising page.

Samen met onze drie kinderen, Elin, Hanne en Tobin gaan wij vanaf de zomer 2024 aan boord van de Global Mercy.  Momenteel wonen we in Amstelveen, Berdien heeft jarenlang in het Amsterdam UMC gewerkt als kinderverpleegkundige. Harm is bedrijfskundige en heeft voor internationale bedrijven gewerkt, het meest recent voor Digital Realty als hoofd strategie en bedrijfsontwikkeling.

Een korte periode aan boord van de Africa Mercy in 2011 heeft ons een enorme waardering gegeven voor het werk van Mercy Ships. De leven veranderende inspiratie en ervaring toen en de hoop en genezing die met de schepen gebracht wordt naar de medemensen in Afrika is ons altijd bijgebleven. Die roeping om God en de medemensen te dienen kreeg een plekje in ons hart en we spraken naar elkaar uit om eens weer terug te gaan en voor een langere tijd deze missie te dienen.

Hoe ziet jullie toekomst er nu uit?

Nu is het zover en gaan we voor minimaal twee jaar aan boord van de Global Mercy.

Terug bij Mercy Ships in de zomer van 2024 betekent ook terug in Sierra Leone. We zien ernaar uit om dit land weer te kunnen dienen met onze tijd en mogelijkheden. Onze banen in Nederland zijn opgezegd en de koffers worden binnenkort gepakt.

Onze drie kinderen zullen les krijgen op de Mercy Ships Academy, de internationale school aan boord. Harm zal in zijn rol als Director Communications verantwoordelijk zijn voor het media- en communicatieteam. Dit team maakt de content die Mercy Ships wereldwijd gebruikt in hun marketingcampagnes en fungeert als contactpersoon voor lokale en internationale media. Berdien heeft de rol van Primary Caregiver gekregen en zal zich in de eerste periode vooral richten op het goed landen van de kinderen aan boord, en hoopt zich daarna in te zetten met haar hart voor de medemens en kwaliteiten als kinderverpleegkundige.

Hoe kunnen wij jullie helpen?

Als eerste hopen we dat met onze stap andere mensen kunnen inspireren om goed te doen op de plek waar je je bevindt. Voor ons is die roeping de komende jaren de Global Mercy.

Daarnaast vinden we het goed dat jullie weten dat ons werk voor Mercy Ships vrijwilligerswerk is. Tegelijkertijd zullen we wel reis-, zorg-, verzekerings- en andere kosten maken, graag vragen we jullie financiële steun hiervoor.

Jullie kunnen ons steunen door middel van:

    1. De ‘Steun deze bemanning’ knop op deze pagina
    1. Eenmalige of periodieke giften over te maken naar:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #2974 + Harm en Berdien Joosse

Giften aan ons via Mercy Ships worden door de belastingdienst gezien als giften aan een ANBI.

Wil je met ons meeleven? Volg ons dan op Instagram (@joossefamily) of lees onze updates op onze website www.joossefamily.nl.

Ja, ik steun Familie Joosse

Blijf op de hoogte van Familie Joosse

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties