Johan en Eline Klein

Functie aan boord: Hotel Services Manager en Primary Care Giver

Hallo, leuk dat je een bezoekje brengt aan onze pagina!

Wij zijn familie Klein: Johan, Eline, Mees en Siebe. Vanaf januari 2024 wonen en werken wij aan boord van de Africa Mercy.

Mercy Ships heeft al lange tijd een bijzondere plek in ons hart. Het is vooral de manier waarop de organisatie het voorbeeld van Jezus navolgt. Concreet, praktisch en belangeloos hoop en genezing schenken aan mensen die dat keihard nodig hebben. Waarde toevoegen aan kostbare mensenlevens. Met daden laten zien wat de Liefde van Jezus inhoudt. Daar willen we graag onderdeel van zijn!

We zijn dan ook erg blij en dankbaar dat we vanaf 2024 ons steentje mogen bijdragen. Johan gaat aan boord als Hotel Services Manager, Eline draagt als Primary Care Giver in eerste instantie zorg voor onze twee kids. Benieuwd hoe we op het schip terecht zijn gekomen? Lees ons verhaal op onze website: www.familiekleinaanboord.nl. Je kunt je via onze website ook abonneren op de nieuwsbrief en op onze socials.

Tijdens ons verblijf aan boord hebben we geen inkomsten. We zijn daarom afhankelijk van giften en donateurs. Wil je ons helpen met een maandelijkse of eenmalige donatie? Dat kan via de oranje knop ‘Steun deze bemanning’ of via onderstaande IBAN. Alvast bedankt!

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6393 + Familie Klein

Ja, ik steun Johan en Eline Klein

Blijf op de hoogte van Johan en Eline Klein

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties