Willianne Kramer

Functie aan boord: Palliatief verpleegkundige

8 jaar geleden startte ik aan mijn opleiding tot verpleegkundig. Toen was het mijn visie om chirurgisch verpleegkundige te worden, ik kreeg ook de kans om dit uit te proberen, maar voelde hier geen passie voor. Ik begon hierdoor te twijfelen over of verpleegkundige worden wel iets voor me was, totdat ik in aanraking kwam met de palliatieve zorg. Zorg die niet alleen naar het fysieke aspect kijkt, maar ook naar het psychische, sociale en spirituele gedeelte, in de laatste periode van iemands leven.

Al jaren volgde ik het werk van Mercy Ships, dit is een organisatie die bekend staat om het geven van gratis professionele zorg, training, voorlichting en operaties in Afrika. Vaak zie je lachende mensen op foto ’s van mensen die mochten genezen. Maar wat doet Mercy Ships voor de mensen die niet meer kunnen genezen en komen te overlijden?
Ook aan hen biedt Mercy Ships zorg!

Mijn naam is Willianne Kramer en ik ga twee jaar dienen op het ziekenhuisschip de Global Mercy als palliatief verpleegkundige. Naar mijn idee de bijzonderste rol… Ik ga naar de mensen toe die leven in de armste plekken van Afrika, om dienstbaar te zijn aan de mensen die komen te overlijden en hen zorg, comfort en begeleiding te bieden waar mogelijk. Dit alles doe ik in overtuiging dat God mij heeft geroepen om dienstbaar te zijn voor mijn naaste. In dit geval voor mensen die geen toegang hebben tot zorg.

Ik nodig je uit om met me mee te gaan op deze reis door me te steunen met gebed, te volgen van mijn belevenissen en mocht God het op je hart geven een bijdrage voor mijn maandelijkse uitgaven.

Heel hartelijk dank!

Wilt u een gift overmaken?

Dit kan naar:
NL75ABNA 041 146 7778 t.n.v. Mercy Ships Holland

Belangrijk ! In de omschrijving moet neergezet worden : #6065 Willianne Kramer 

Ja, ik steun Willianne Kramer

Blijf op de hoogte van Willianne Kramer

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Nieuwsbrief oktober/november

Dag Allen, Mijn leven is een weefsel tussen mijn God en mij. Niet ik kies uit de kleuren; heel doelbewust werkt Hij. Soms weeft Hij er verdriet in en ik, door onverstand, vergeet: Hij ziet de boven en ik de onderkant. Als ’t weefgetouw zal rusten en de spoel niet meer schiet om, zal God…

Nieuwsbrief sep/okt

Dag Allen, ‘’Ik zeg tot de Here: Mijn toevlucht en mijn vesting, mijn God, op wie ik vertrouw (psalm 91).’’ Deze psalm heb ik afgelopen week gelezen met een patiënt, wie ernstig lijden heeft en tegenslag na tegenslag heeft. Nu afgelopen week heeft hij te horen gekregen dat hij gedwongen met pensioen moet, wat inhoudt…