Manieren om je in Nederland in te zetten voor Mercy Ships

Als vrijwilliger aan boord ben je heel direct betrokken bij de missie van Mercy Ships. Er zijn echter ook allerlei andere manieren om je in te zetten voor Mercy Ships. Ben je enthousiast om je verhaal te delen of ons werk op een andere manier te steunen? Op deze pagina lees je een aantal manieren waarop je je na terugkomst in kunt zetten. Als je het leuk vindt om op een of meerdere manieren betrokken te blijven, of als je zelf nog andere ideeën hebt, laat het ons weten! Dan nemen we contact met je op en weten we dat we jou kunnen benaderen bij specifieke aanvragen of evenementen.

Je verhaal delen tijdens een presentatie

We krijgen regelmatig aanvragen van kerken, scholen of andere groepen om meer te horen over het werk van Mercy Ships. Daarom zijn we ook regelmatig op zoek naar iemand die beschikbaar is om op locatie een presentatie te geven. Presentatiematerialen en materialen om uit te delen zijn beschikbaar. Vind je het leuk om als alumnus het verhaal van Mercy Ships en jouw eigen ervaringen aan boord te delen? Dan horen we dat graag van je!

Meehelpen tijdens evenementen

Mercy Ships is vaak aanwezig bij christelijke en vakgerelateerde evenementen zoals bijvoorbeeld Opwekking of maritieme beurzen. Als alumnus kun je ons helpen door (samen met andere alumni) de stand te bemannen en bezoekers te vertellen over Mercy Ships. Ook organiseren we zelf weleens evenementen waarbij we helpende handen kunnen gebruiken.

Voor zowel het geven van presentaties als meehelpen bij evenementen horen we graag van je of we je mogen benaderen met vragen daarvoor. Je bent uiteraard vrij in wanneer en hoe vaak je je beschikbaar stelt. We zijn blij met alle hulp! Of het nu eenmalig is of dat je je vaker in wilt zetten.

Bid mee

Gebed is onmisbaar in het werk van Mercy Ships. Fijn als je ook op die manier betrokken wilt blijven! Op onze website vind je elke maand actuele gebedspunten. Ook kun je je daar inschrijven voor de maandelijkse gebedsupdate, waarmee je de gebedspunten ook per mail krijgt.

Steun het werk van Mercy Ships financieel

Er zijn verschillende manieren om het werk van Mercy Ships financieel te ondersteunen. Dat kan bijvoorbeeld door donateur te worden of een eenmalige gift te doen. Ook kun je via onze website heel gemakkelijk een actie starten of online collectebus aanmaken.

Vacatures Mercy Ships Holland

Wil je je voor Mercy Ships in blijven zetten, maar dan aan wal in plaats van aan boord? Naast alle posities op onze schepen hebben we geregeld ook vacatures op ons kantoor in Rotterdam. Hier vind je alle actuele vacatures bij Mercy Ships Holland.

Heb je nog vragen?

Neem contact op

Mercy Ships vrijwilligersfaseMercy Ships vrijwilligersfaseMercy Ships vrijwilligersfase

Jij en Mercy Ships?

Mercy Ships vrijwilligersfaseMercy Ships vrijwilligersfaseMercy Ships vrijwilligersfase

Functies aan boord

Mercy Ships vrijwilligersfaseMercy Ships vrijwilligersfaseMercy Ships vrijwilligersfase

Aanmelden als vrijwilliger

Mercy Ships vrijwilligersfaseMercy Ships vrijwilligersfaseMercy Ships vrijwilligersfase

Koffers pakken, en de rest

Mercy Ships vrijwilligersfaseMercy Ships vrijwilligersfaseMercy Ships vrijwilligersfase

Welkom aan boord!

Mercy Ships vrijwilligersfase

Terug in Nederland

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of overweeg je misschien om aan boord te gaan? We horen graag van je! Neem gerust contact op met een van onze teamleden.

Arjen Veenstra

Algemeen recruiter
recruiter.algemeen@mercyships.nl

Annemarie de Rijke

Technisch & Maritiem recruiter
recruiter.technisch@mercyships.nl

Eric Vis

Medisch recruiter
recruiter.medisch@mercyships.nl