Agi Torok

Functie aan boord: Anesthesioloog

Sinds 1999 werk ik als anesthesioloog in het Erasmus MC – Sophia Kinderziektes. Mijn aandachtsgebieden zijn anesthesie bij cranio-faciale ingrepen en anesthesie bij complexe orthopedische ingrepen zoals bijvoorbeeld scoliosis. Mijn persoonlijke passie is het begeleiden van kinderen (en hun families) die behoeftig zijn aan specifieke aandacht bij pijnklachten.

Ik ben er trots op dat ik mag werken in het eerste Kinderpijncentrum in Nederland. In ons centrum zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn bij kinderen tot 18 jaar. Wij bieden een multidisciplinair team, dat alle mogelijke facetten van pijn bij kinderen kan onderzoeken en behandelen en hierin kan adviseren.

Speerpunt in het MC Erasmus, locatie Sophia, zijn Cranio-faciale behandelingen. Zo behandelen wij als team aangeboren afwijkingen aan bijvoorbeeld de schedel, het aangezicht en de luchtwegen. Wij streven ernaar het kind weer zo normaal mogelijk te laten functioneren. Mijn rol hierin is de anesthesie; het voorbereiden voor de operatie, het kind zo optimaal mogelijk de operatie in laten gaan, het in slaap brengen van het patientje, het monitoren van de vitale functies tijdens de operatie, uiteraard het wakker maken op een prettige manier en de post-operatieve pijnbestrijding.

Ja, ik steun Agi Torok

Blijf op de hoogte van Agi Torok

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties