David Stapel

Functie aan boord: Verkoopmedewerker

Hallo, ik ben David Stapel. Ik ben 23 jaar oud en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. Na het behalen van mijn master Econometrics and Management Science wilde ik graag wat doen voor mensen die dat nodig hebben. In mijn zoektocht naar mogelijkheden kwam ik uit bij Mercy Ships. Het werk dat Mercy Ships doet spreekt mij erg aan en daarom heb ik me aangemeld na een tijd nadenken over deze grote stap.

Van 7 april tot 1 juli hoop ik aan boord te gaan van de Global Mercy die op dat moment in Sierra Leone ligt. Mijn functie aan boord van het schip is verkoopmedewerker, wat betekent dat ik te vinden zal zijn in de scheepswinkel.

Het is mogelijk om mijn vrijwilligerswerk financieel te ondersteunen door geld over te maken naar de volgende rekening onder vermelding van mijn nummer 6571 en naam.

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v. #6571 + David Stapel

Het is ook mogelijk om geld over te maken via de ‘Steun deze bemanning’ knop op deze pagina.

Met vriendelijke groet,
David Stapel

Ja, ik steun David Stapel

Blijf op de hoogte van David Stapel

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Het begin van mijn Mercy Ships avontuur

In deze blog zal ik wat schrijven over de start van mijn Mercy Ships reis. Ik ben ondertussen ruim een week aan boord en begin steeds meer te wennen aan dit nieuwe leven. In toekomstige blogs zal ik meer vertellen over het leven aan boord en hoe mijn dagen er precies uitzien nu ik op…