Peter en Paula van Lieshout

Functie aan boord: Elektricien en Verkoeververpleegdkundige

Hallo, wij zijn Peter en Paula, 38 jaar. Met veel enthousiasme gaan we aan de slag als elektricien en verkoeververpleegkundige (uitslaapkamer) voor 3 maanden op de African Mercy in Madagascar.

Ruim 24 jaar geleden stapten mijn oom en tante op het schip de Anastasis om in Afrika dienstbaar te zijn. Daardoor wist ik het al als tiener, ooit ga ik ook mee op het schip.

Met 19 jaar stond ik al eens aan de voordeur om mee te gaan, maar door gebrek aan ervaring is dit destijds niet doorgegaan. En nu is het dan zover met een extra ‘oempf’, want ook mijn man Peter gaat mee en kunnen wij deze reis samen maken. Dit had ik als tiener nooit kunnen bedenken. 

We zijn doeners en zijn blij dat we ons steentje kunnen bijdragen door aan de slag te gaan, letterlijk met onze handen bij ‘onze buren in Afrika’. We kijken enorm uit naar deze reis. We kunnen de wereld niet veranderen, maar een kleine impact zoals een operatie zet iemands wereld weer in perspectief. Er is geen grotere beloning dan om daar getuige van te zijn! God is de brenger van Hoop!

Wil je ons steunen? Dan kan dat via de oranje knop “Steun deze bemanning” op deze pagina. Je doneert via de Mercy Ships (ANBI) aan ons, dus je gift is fiscaal aftrekbaar. Bedankt voor uw donatie! 

Groetjes, Peter & Paula

Ja, ik steun Peter en Paula van Lieshout

Blogs

Sponsoracties