Henk en Gerdine Scherrenburg

Functie aan boord: Laboratorium en Housekeeping

Wij zijn Henk en Gerdine Scherrenburg uit Goes. In het dagelijks leven werkt Henk als medisch analist in het ziekenhuis in Goes en Gerdine als docent Engels op de CSG Prins Maurits in Middelharnis. Vanaf D.V. 15 maart gaan we voor 3 maanden aan de slag op de Global Mercy. Henk gaat op het laboratorium werken en Gerdine bij de afdeling ‘Housekeeping’.  

Mercy Ships kennen we al jaren, maar na enthousiaste verhalen van vrijwilligers die al mee geweest waren, zijn we gaan kijken of er mogelijkheden waren om zelf aan boord te gaan. En nu gaan we dan echt! We willen graag onze gaven en talenten, die we van God ontvangen hebben, inzetten om zo de missie van Mercy Ships te ondersteunen: samen hoop en genezing brengen. Het is daarnaast ook ons gebed dat we in Sierra Leone een leesbare brief van Christus mogen zijn en zo mogen bouwen aan Zijn Koninkrijk.

Ons plan is om regelmatig een update van onze ervaringen te geven via: https://www.polarsteps.com/HenkenGerdineScherrenburg/10089858-global-mercy-sierra-leone?s=7083F99B-5EE7-462D-A31B-1F97549784CB

Ja, ik steun Henk en Gerdine Scherrenburg

Blogs

Sponsoracties