Marlies Giesen

Functie aan boord: Leerkracht Kindergarten

Hoi! Ik ben Marlies Giesen en ik woon in Klaaswaal. Ik vind het heerlijk om eropuit te gaan met mijn mountainbike en vrienden of familie om de routes in het bos te trotseren en te genieten van de omgeving. Om het weekend heb ik nog een andere ‘hobby’ en dat zijn de tieners uit mijn kerk 😉 Het samen lachen, plezier hebben, praten over wat hen bezighoudt en ze te mogen begeleiden in hun zoektocht in het geloof is iets wat ik enorm mooi vind om te mogen doen.

Een van mijn medeleiding was vorig jaar mee met Mercy Ships en stuurde mij tijdens haar verblijf een bericht dat ze ook leerkrachten konden gebruiken aan boord. In eerste instantie dacht, niks voor mij… Maar het liet mij niet los en zodoende ging ik op ontdekking. Dat heeft ertoe geleid dat ik in januari aan boord ga van de Global Mercy.

In het dagelijks leven ben ik dus leerkracht op de basisschool en mag aan boord ook les gaan geven. Dit ga ik doen aan de kinderen van de Kindergarten.

Met mensen delen van dat wat ik heb gekregen is iets wat ik graag doe. En ik kijk er ook echt naar uit om dat te mogen gaan doen binnen Mercy Ships.

Als u/jij mij financieel wilt steunen kan dit door een bedrag over te maken naar onderstaand rekeningnummer:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Nederland
o.v.v: #6440 + Marlies Giesen

Je kunt ook doneren via de knop ‘Steun deze bemanning’ op deze pagina.

Wil je mij een kaartje sturen, dan kan dit door hem te sturen naar:

Global Mercy
Marlies Giesen + academy
PER CREWMAIL
p/a Mercy Ships Nederland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Ja, ik steun Marlies Giesen

Blijf op de hoogte van Marlies Giesen

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties