Piet Bruins

Functie aan boord: ICT Endpoint Analyst

Het begon met een inspirerende preek van onze domie Thijs over Mattheus 25, waarin staat: “Toen u dit voor één van mijn minste broeders hebt gedaan, deed u het voor Mij.”

Ik dacht toen: “Wat doe ik eigenlijk voor de allerarmsten op de wereld?” Ja, ik geef wel wat geld als er weer ergens een ramp gebeurd is…, maar wat doe ik verder concreet? Niets eigenlijk. Begon te denken: wat zou ik kunnen gaan doen? Ben wat gaan zoeken naar mogelijkheden, maar daar bleef het zoals zo vaak bij.

Een tijd later kwam Mercy Ships voorbij. Zij bieden gratis operaties aan in allerlei Afrikaanse landen op een ziekenhuisschip. Geweldig! Maar ja, ik ben geen chirurg of zo… Maar op hun website zag ik dat er ook ICT mensen werden gevraagd… hmmm… Zou ik dan toch een schakeltje kunnen zijn bij dat prachtige werk?

Daarna kwam ik op hun website opnieuw Mattheus 25 tegen… Dat is geen toeval dacht ik, ik zag dit als een bevestiging dat dit een goede keus zou kunnen zijn!

Heb me aangemeld en ben aangenomen om vanaf februari 2024 aan boord van de Africa Mercy 3 maanden in Madagaskar te gaan werken.

Het lijkt me geweldig om met vele anderen uit allerlei landen en culturen op deze manier invulling te geven aan het volgen van Jezus en iets te kunnen betekenen voor de allerarmsten. Hoop en genezing te brengen naar de allerarmsten. Ik hoop dat U zich ook wilt laten inschakelen bij het mogelijk maken van dit prachtige werk!

Een gift overmaken kan met deze gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland

Ja, ik steun Piet Bruins

Blijf op de hoogte van Piet Bruins

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Weer Thuis!

Weer thuis en gelijk feest!   Ja, ik ben weer thuis, iets eerder dan gepland maar dat had een mooie reden. Het heeft de koning behaagd om mijn lieve vrouw Jannie een lintje te geven! Gelijk een leuk feestje dus!   De terugreis was weer een avontuur, deze keer geen gestrand busje met z’n allen…

Easter on the Africa Mercy

Easter on the Africa Mercy   Het is alweer even geleden, maar in de aanloop naar Pasen was er een uitgebreid programma: Veel gelegenheden om heel bewust naar Pasen toe te leven, bijvoorbeeld met een Seder maaltijd waarbij de bevrijding uit Egypte wordt herdacht met een aantal symbolische gerechten waarbij het verhaal wordt verteld van…

A room with a view…

A room with a view…   De werkplek van ons ICT team zit op de zevende verdieping en mijn werkplek ziet er zo uit: Door het raam kijk ik uit op een strandje met palmbomen: En bij nog verder inzoomen:   Zingende zeelui Op een ochtend liep ik vanaf de derde verdieping (waar ik slaap)…