Xander Pronk

Functie aan boord: Eetzaalmedewerker

Hey!

Mijn naam is Xander, ik ben 19 jaar oud en ik heb momenteel een tussenjaar. In mijn tussenjaar heb ik het voorrecht gehad om een tijd te werken in Duitsland en nu mag ik mijn reis voortzetten  met Mercy Ships!

Mercy Ships is een organisatie die zich inzet voor mensen in landen die nauwelijks tot geen toegang hebben tot medische zorg. Ze richten zich aan boord op verschillende chirurgische specializaties. zoals bijvoorbeeld het verwijderen van tumoren, orthopedie en tandheelkunde. Ook trainen ze gezondheidsspecialisten en knappen ziekenhuizen en klinieken op.

Mercy Ships heeft twee schepen. De Afrika Mercy die momenteel in Madagaskar ligt en de Global Mercy (het grootste pivate ziekenhuisschip ter wereld!) Dat nu in Sierra Leone ligt.

Op 15 maart vlieg ik naar Sierra Leone om daar op de Global Mercy het werk van Mercy Ships te ondersteunen. Dit zal ik doen door te gaan helpen in de eetzaal. Ik zal voor 5 maanden in Sierra Leone blijven en half Augustus kom ik weer terug naar Nederland.

Het is mijn bedoeling om in mijn tijd aan boord af en toe een blog bij te houden zodat jullie op de hoogte kunnen blijven van waar ik mee bezig ben.

Natuurlijk zou ik het heel erg fijn vinden om steun te ontvangen. Dit kan op verschillende manieren. Ik waardeer het zeer als mensen bidden voor mijn reis, dat God mij mag gebruiken voor het plan dat Hij heeft. Ook kan je mij financieel ondersteunen. Het is mijn doel om 4000 euro bij elkaar te halen voor onder andere mijn vliegticket en mijn tijd aan boord. Een bijkomend voordeel is dat giften aan Mercy Ships aftrekbaar zijn van de belasting! Je kan mij financieel steunen door een gift over te maken via de onderstaande gegevens.

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6491 + Xander Pronk

of door te klikken op de knop “Steun deze bemanning”.

Nog maar 18 dagen en dan vertrek ik!

Ja, ik steun Xander Pronk

Blijf op de hoogte van Xander Pronk

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties