Elzbeth Oomen

Functie aan boord: Clinical Training Coordinator

Hallo, leuk dat je op deze pagina kijkt. Ik ben Elzbeth Oomen, 33 jaar en ik woon in Amsterdam. In het dagelijks leven geef ik, met veel plezier, les aan verpleegkunde studenten. Daarnaast werk ik nog één dag per week als oncologieverpleegkundige in een ziekenhuis.

In de periode februari – juni hoop ik aan boord te gaan bij de Global Mercy in Sierra Leone. Hier ga ik aan de slag als Clinical Training Coordinator. Ik word onderdeel van het Education, Training and Advocacy team en hoop zo een bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg in Sierra Leone. In juni reis ik dan door naar Madagaskar. Daar zal ik op de Africa Mercy nog zes weken als verpleegkundige aan de slag gaan. Ik kijk hier, met wat kriebels in de buik, enorm naar uit.

Lijkt het je leuk om over mijn ‘digitale’ schouder mee te kijken? Klik dan hier.

Mijn werk op Mercy Ships is vrijwillig. Mocht je dit willen steunen dan kan dat! Mercy Ships heeft een ANBI status. Let op dat je de vier cijferige code niet vergeet. Bij het gebruik van de onderstaande details komt de gift bij mij terecht. Je kunt ook doneren via de knop ‘Steun deze bemanning’. Alvast bedankt!

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v: #6509 + Elzbeth Oomen

Ja, ik steun Elzbeth Oomen

Blijf op de hoogte van Elzbeth Oomen

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties