Saskia van der Sar

Functie aan boord: Hospitality

‘Dingen doen waar je hart warm van wordt.’ Zo probeer ik aan mijn leerlingen op het speciaal onderwijs uit te leggen hoe je je hart volgt. Dat als je hart ergens warm van wordt, dat het dan vaak iets goed is. En nu, zet ik zelf een stap om iets te doen waar ‘mijn hart warm van wordt’.

Ik doe een uitstapje van mijn baan als leerkracht in het speciaal onderwijs naar de Global Mercy. Hier hoop ik voor vijf maanden te wonen en te werken in de hospitality. Iets waar ik enorm naar uitkijk. Ik hoop met anderen de mensen in Sierra Leone te dienen. Ik ben dankbaar voor deze kans en huppel met enig regelmaat van enthousiasme.

Mocht je het leuk vinden om mijn avonturen te volgen dan kan je hier mijn blog vinden:  https://mercyshipssaskia.blogspot.com/

Ik ben gek op zelf geschreven kaartjes. Geschreven kaartjes zeggen immers meer dan een appje toch? Mocht je dit willen sturen dan kan dat naar:

Global Mercy
Saskia van der Sar + Hospitality
PER CREWMAIL
p/a Mercy Ships Nederland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Wil je mij iets opsturen in een pakketje dan kan dat naar:

Global Mercy
Saskia van der Sar + Hospitality
PER CONTAINER
p/a Mercy Ships Nederland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

LET OP! Mocht je een pakketje willen opsturen dan is dat super leuk, let alleen op want er mag (hopelijk tijdelijk) geen voedsel via de pakketjes opgestuurd worden. Mocht dit veranderen dan laat ik het weten.

Mocht je mij financieel willen ondersteunen dan kun je een gift overmaken. Mercy Ships heeft een ANBI status dus de giften zijn belastingaftrekbaar. Let op dat je de vier cijferige code niet vergeet.

IBAN: NL75ABNA0411467778
t.n.v.: Mercy Ships Nederland
o.v.v: #6399 + Saskia van der Sar

Of klik op de knop: ‘Steun deze bemanning’.

Heel erg bedankt voor jullie steun.

Ja, ik steun Saskia van der Sar

Blijf op de hoogte van Saskia van der Sar

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Sponsoracties