Jannet den Ouden

Functie aan boord: Sales Manager

Hallo! Graag stel ik mij voor, mijn naam is Jannet den Ouden, ik woon in de mooie stad Utrecht. De afgelopen 9 jaar was ik eigenaresse van een bloemenzaak in het hartje van de stad. Tijdens het runnen van mijn winkel genoot ik van de schoonheid van bloemen en planten en het in goede banen leiden van mijn bedrijf. Daarnaast haalde ik erg veel voldoening uit de fijne samenwerking met mijn collega’s en het betekenisvolle contact met mijn klanten.

Eind maart 2023 heb ik mijn winkel verkocht, omdat ik graag iets zou willen betekenen voor anderen die niet zo bevoorrecht zijn in middelen als de klanten die bij mij in de winkel kwamen. Mercy Ships trok mij aandacht, omdat ik dan deel uit zou maken van een internationale gemeenschap, die werkt vanuit de overtuiging dat we in de genade van God leven en Jezus mogen volgen in het liefhebben en dienen van de medemens.

Ik hoop vanaf eind juli 2023 voor twee jaar de functie als Sales Manager uit te oefenen, waarbij ik mijn vaardigheden kan inzetten om een stukje comfort te bieden aan de vrijwilligers aan boord.

Zo nu en dan zal ik een stukje schrijven over wat ik allemaal beleef op het schip, als je het leuk vindt kan je mij volgen!

Wil je een gift geven om mij te steunen?

Dit kan naar: NL75ABNA 041 146 7778 t.n.v. Mercy Ships Holland. Belangrijk om te vermelden: 6171 + Jannet den Ouden. Of gebruik de oranje knop ‘Steun deze bemanning’ op deze pagina.

Ja, ik steun Jannet den Ouden

Blijf op de hoogte van Jannet den Ouden

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

Een nieuwe cultuur

Deze tweede blog schrijf ik in Sierra Leone, het schip ligt in Queen Elizabeth II Quay. We zijn hier aangekomen op 22 augustus. We zijn er alweer een poosje, maar alvorens hier aan te belanden moesten we op reis. Terwijl wij wegvoeren uit de haven van Tenerife, woedde er op het eiland grote branden die…

Gelukkig zei ik ‘ja’

Deze eerst blog schrijf ik op dek 9, uitkijkende over de … oceaan! Heerlijk ontspannen, terwijl het schip zachtjes deint over de golven. Klinkt ontspannen toch? Ik kan je vertellen dat de eerste paar dagen er anders uit zagen en dat ik behoorlijk draaierig werd van dat deinen. Laat ik beginnen in Nederland. Mijn tassen…