Sjors en Erica Rosendaal

Functie aan boord: Maintenance coordinator en Preoperative Team Leader

Welkom op onze pagina!

Even voorstellen

Wij zijn Sjors en Erica Rosendaal uit Dordrecht. Samen met zijn broer runde Sjors een mooi bedrijf (www.heerenvandevis.nl). Erica werkte als Spoedeisende Hulp verpleegkundige en genoot enorm van haar werk met patiënten. Inmiddels hebben wij afscheid genomen op ons werk en zijn we klaar om een kleine schakel te zijn in het grote werk van Mercy Ships.

Wat gaan we doen?

We hoeven de straat niet uit om barmhartigheid te verlenen. Maar gedreven door een roeping en het besef dat we in de mogelijkheid zijn om beiden onze talenten in te zetten, mogen wij nu Mercy Ships gaan dienen. We willen meewerken aan de missie om hoop en genezing te brengen naar de vergeten armen.

April 2022 begonnen wij aan boord van de Africa Mercy. Per 2023 zijn we werkzaam op de Global Mercy en mogen we met het nieuwe schip gaan dienen in Dakar. Sjors is werkzaam als coordinator onderhoud, met name op het dock en het Hopecenter. Erica werkt als pre-operatief team leider.

Ondanks dat het offers met zich meebrengt, voelt het als een zegen om voor langere tijd te mogen en kunnen dienen op het drijvende wonder.

Wil je ons in dit werk steunen?

Dat kan op verschillende manieren:

  • Wij weten ons afhankelijk van God en vinden het fijn als je voor het werk van Mercy Ships en voor ons wilt bidden.
  • Om het werk aan boord te kunnen doen zijn wij gedeeltelijk afhankelijk van giften. Wil je een bijdrage leveren? Dat kan via de oranje button rechts bovenin deze pagina (‘steun deze bemanning’).
  • Je kunt ook zelf een gift overmaken met de volgende gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778
T.n.v.: Mercy Ships Holland
O.v.v.: #5742 Sjors & Erica Rosendaal

LET OP: Het is belangrijk om de o.v.v. (#5742 Sjors & Erica Rosendaal) goed in de omschrijving te zetten i.v.m. de juiste toewijzing gift.

Mercy Ships is een ANBI, giften zijn aftrekbaar van de belasting!

Contact houden?

Wil je onze ervaringen volgen?

  • Instagram: @sjors_en_erica
  • Facebook: Sjors en Erica aan boord
  • Klik op de button rechts bovenin deze pagina: “blijf op de hoogte”. Wij zullen geregeld een blog plaatsen.
  • Iets versturen per post? Dat vinden wij super leuk!

Kaartje:

Er gaat 1x in de week een DHL verzending naar het schip.

Sjors & Erica Rosendaal
PER CREWMAIL à GLM
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Pakketje:

Sjors & Erica Rosendaal
PER CONTAINER à GLM
p/a Mercy Ships Holland
Ridderkerkstraat 20
3076 JW Rotterdam

Ja, ik steun Sjors en Erica Rosendaal

Blijf op de hoogte van Sjors en Erica Rosendaal

Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid en dat Mercy Ships Holland uw gegevens verwerkt.

Blogs

BLOG 4: Senegal – Nederland

We nemen je graag weer mee in onze belevenissen van de laatste maanden. Vandaag gaan Erica en ik met de taxi naar Sea Plaza, want mijn haar moet nodig geknipt worden. Sea Plaza is een overdekt winkelcentrum waar een echte Franse kapper zit. Stel je nu maar niet al te veel voor bij “een overdekt…

BLOG 3: De druppel

Augustus 2022, de tijd lijkt hier soms voorbij te vliegen. We delen graag weer wat over onze belevenissen aan boord. En als je dan eenmaal begint te typen, wordt het toch een heel verhaal… Hopelijk krijgen jullie hiermee een goed inkijkje in ons leven op de Africa Mercy. Mevrouw is ontroostbaar, het wordt haar allemaal…

BLOG 2: Work in progress

Tien dagen quarantaine zitten erop. Voor Erica dan. Sjors kreeg ergens halverwege een vrijbrief, omdat hij net voor vertrek nog covid heeft gehad en dan ben je voorlopig immuun. Tja, je moet er ook maar verstand van hebben. Maar goed, Erica was nog zo besmettelijk als wat natuurlijk, dus die mocht nog even in de…

Sponsoracties