Anneke van de Poppe

Functie aan boord: Ship Shop en Receptie

Hoi,

Leuk dat je op mijn bemanningspagina kijkt!

Om de verplichte informatie maar vast gehad te hebben: mijn naam is Anneke, ik ben 18 jaar en ik woon sinds een paar jaar in Apeldoorn. Vorig jaar heb ik mijn VWO-diploma gehaald.

Dan volgt nu het iets interessantere gedeelte 🙂
Graag wil ik voor dat ik aan mijn studie begin eerst een tussenjaar nemen. In dit jaar wil ik iets kunnen betekenen voor anderen. Bijna een jaar geleden hoorde ik dat het mogelijk is om te werken bij Mercy Ships zonder (medische) opleiding. Na flink wat informatie te hebben gelezen heb ik mij aangemeld. En nu mag ik vanaf 1 Oktober voor 3 maanden gaan werken op de Africa Mercy!

Edit: In plaats van in January naar huis te gaan, zal ik de hele field service in Senegal blijven. Nu is mijn einddatum July 2023 🙂
En inmiddels ben ik al een paar weken in Receptie, omdat ze deze functie heel hard nodig hadden.

Ik ben benieuwd naar alles wat er mag gaan gebeuren, en dankbaar om mee te helpen, “bringing hope and healing to the world’s forgotten poor”

Kan u zelf niet op het schip komen dienen? Ook dan is het mogelijk om Mercy Ships te helpen. Dit kan als eerste door gebed. Via deze pagina kunt u zien waarvoor uw gebed nodig is: https://www.mercyships.nl/doe-mee/bid/ 

Ook is het mogelijk mij financieel te steunen. Dit kan via de ‘steun deze bemanning’ knop bovenaan deze pagina. Maakt u liever handmatig geld over? Dat kan met deze gegevens:

IBAN: NL75ABNA0411467778

t.n.v.: Mercy Ships Holland

o.v.v: #5935 + Anneke van de Poppe

Let op, vermeld de code (5935) en mijn naam bij het overmaken, alleen dan komt het geld bij mij terecht.

Vindt u het leuk om mij te volgen? Dat kan op Instagram: @Anneke_op_de_AFM_en_GLM

Ja, ik steun Anneke van de Poppe

Blogs

July

folder july

Maart

Folder march

December

Folder voor fam and friends 2